donderdag 2 mei 2019

Vandaag in de schijnwerpers: Perfect Match - Patricia SnelPerfect Match

Patricia Snel, auteur van bestsellers als 'De expat' en 'Expat exit', heeft met 'Perfect Match' een nieuwe, beklemmende thriller geschreven over de wereld van het internetdaten. Een eenvoudige flirt op datingsite Perfect Match mondt uit in een drama met verstrekkende gevolgen.

Isa, vierendertig jaar, heeft alles wat ze wil. Een fijn appartementje midden in de Jordaan, haar eigen yogaschool en geen tekort aan mannelijke aandacht. Alleen zou ze het stiekem wel leuk vinden als ze eens een man tegen zou komen die écht de moeite waard is. En heel misschien ooit... een kindje?

Vriendin Lotte raadt haar de nieuwe datingsite Perfect Match aan. Ze komt in contact met de charmante Zweed Nils. Is hij haar perfect match? Even lijkt het zo, maar al snel voltrekt zich een drama met verstrekkende gevolgen.

Isa zint op één ding: wraak.

(bron info: Ambo|Anthos Uitgevers)


De auteur
Patricia Snel studeerde Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis. Zij werd bekend met 'De expat'. Na een jarenlang verblijf in Singapore en op de Kaaimaneilanden keerde zij in 2016 terug naar Amsterdam, waar ze woont en werkt op haar woonboot Gratia Deo. Haar laatste thriller 'Expat Exit' werd opnieuw een bestseller.

Perfect Match koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Perfect Match
Auteur: Patricia Snel
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback,  216 pagina's
Uitgever: Ambo|Anthos uitgevers, april 2019
ISBN: 9789026347139


Met dank aan Ambo|Anthos uitgevers voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.