dinsdag 4 juni 2019

In de schijnwerpers: 'Schrijf je boek in 1 jaar', geschreven door Jacqueline Zirkzee, Jet Hoogerwaard en Michelle Shanti

Van de makers van de Schrijfkalender 


Schrijf je boek in 1 jaar

Schrijf je boek in 1 jaar is de opvolger van de succesvolle Schrijfkalender. Het is jouw steun en toeverlaat wanneer je een boek aan het schrijven bent.

In een jaar een boek schrijven en publiceren, kan dat? Ja, dat kan!

Lente, zomer, herfst, winter: vanaf nu is elk seizoen jouw schrijfseizoen. Begin wanneer je wilt en gebruik dit boek als leidraad tijdens het jaar van jouw boek. Drie schrijfprofessionals nemen jou vanuit hun eigen expertise mee in het schrijfproces. Onderhoudend, kort en krachtig komt alles aan de orde waar je als schrijver inspiratie uit haalt dan wel tegenaan loopt. Over wat schrijven zo bijzonder maakt en wat een goed manuscript is, tot jouw rol als schrijver bij het uitgeven en de promotie van je boek.
(bron info: achterflap)

De auteurs:

Jacqueline Zirkzee begon haar schrijvende loopbaan als reisjournalist.
In 2001 verscheen haar eerste roman, Mykene, bij een literaire uitgever.
Diverse romans, jeugdboeken en verhalen volgden, naast educatief materiaal en ander non-fictie. Ze ondersteunt andere schrijvers als redacteur en schrijfcoach. In 2019 verscheen haar zevende roman, De eerste priesteres, bij uitgeverij London Books.

Michelle Shanti is behalve schrijver, uitgever bij Paris Books en London Books. Ze begeleidt auteurs in het kwetsbare proces van manuscript naar boek en stroomlijnt de distributie en marketing. Ze heeft twee romans op haar naam staan. De laatste, Godin op hoge hakken, beleefde in 2018 een tweede druk. Michelle geeft trainingen en workshops in binnen- en buitenland op het gebied van schrijven en persoonlijke ontwikkeling.

Jet Hoogerwaard is journalist, docent, redacteur en schrijver. Zij tekent persoonlijke verhalen op voor kranten en tijdschriften en redigeert en corrigeert manuscripten. Daarnaast is ze de auteur van een titel in de Romanchica-reeks, werkt ze aan twee nieuwe publicaties en geeft ze workshops en coaching aan aspirant-schrijvers.

De drie schrijfexperts Jacqueline Zirkzee, Michelle Shanti en Jet Hoogerwaard zijn met elkaar verbonden via hun werkzaamheden voor uitgeverij Paris Books, een initiatief van bestsellerauteur Geert Kimpen.
(bron info: uitgeverij Paris Books)

Schrijf je boek in 1 jaar koop je bij de lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Schrijf je boek in 1 jaar
Auteurs: Jacqueline Zirkzee, Michelle Shanti, Jet Hoogerwaard
Genre: schrijfhulp, taalvaardigheid
Uitgave: paperback, 275 pagina's
Uitgever: uitgeverij Paris Books, 28 mei 2019
ISBN: 978 94 92883 54 4
NUR: 624


Met dank aan de auteurs voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.