vrijdag 14 juni 2019

Als het verleden je in zijn greep houdt, is er dan nog ruimte voor liefde? Binnenkort verschijnt 'Leven met een leugen' geschreven door Wendy Brokers

Een heerlijke roman vol liefde, vriendschap, geheimen, verdriet en humor


Leven met een leugen


Sofie Wolters houdt haar halve leven al van Jelle, een vriend van haar tweelingbroer Nate, maar voor hem was zij nooit meer dan het kleine zusje dat hij gewoon voor lief nam. In hun puberteit maakte een dramatische gebeurtenis een einde aan hun jeugd en onschuld. En toen ze daarna toch een keer met elkaar in bed belandden, liet Jelle vervolgens niets meer van zich horen. Dus sindsdien haat Sofie hem, en gaat ze hem het liefst uit de weg.

Jaren later, als ze met een vriendin op skivakantie is in de Franse Alpen, blijkt Jelle een van de plaatselijke skileraren te zijn. Hij steekt zijn hernieuwde interesse in Sofie niet onder stoelen of banken en is niet van plan zich door haar te laten afpoeieren. Sofie heeft het knap lastig met haar verwarrende gevoelens voor hem, en ook moet ze erkennen dat Jelle niet meer de hartenbreker lijkt te zijn die hij eens was. Als ze samen in een skihut ingesneeuwd raken, is hem ontlopen geen optie meer. Afgesloten van de buitenwereld komen er van beide kanten geheimen en leugens boven tafel die zelfs gevolgen zullen hebben voor hun beide families. Is er ruimte voor een nieuw begin of heeft het verleden te diepe littekens achtergelaten?

De auteur:

Wendy Brokers ging na haar studie aan de slag als kinderverpleegkundige, maar bleef altijd ge├»nteresseerd in schrijven. In 2012 deed ze voor het eerst mee aan een schrijfwedstrijd, al snel volgden een column en twee korte verhalen.  In 2017 verscheen haar debuutroman Geluk bij een ongeluk. Wendy woont met haar man en kinderen in Lopik.
(bron info: auteurspagina Boekerij)

Leven met een leugen reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens
Titel: Leven met een leugen
Auteur: Wendy Brokers
Genre: roman
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: Boekerij, juli 2019
ISBN: 978 90 22587 34 8
ISBN: 978 94 02313 35 2 (eBook)


Bij voorbaat dank aan Uitgeverij Boekerij voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.