woensdag 12 juni 2019

Als twee singles elkaar bij een televisiespelletje ontmoeten, zet dit een reeks onverwachte gebeurtenissen in gang. Binnenkort verschijnt 'Thuiskomen' geschreven door Jackie van Laren

Iedereen heeft liefde nodig


Thuiskomen

Een fijn romantisch verhaal over liefde, familie en de behoefte aan geborgenheid


Freddy van Ee is een succesvol schrijfster die met haar twee katten in een schattig dijkhuisje in Amsterdam-Noord woont. Ze houdt er niet van om in de belangstelling te staan, maar laat zich toch door haar uitgeefster overtuigen om mee te doen aan een tv-spelletje. In het panel zit ook de beroemde Nick Jacobs, een van oorsprong Nederlandse countryzanger die vroeg in zijn carrière naar de VS is verhuisd en nu in Nederland is omdat zijn moeder zorg nodig heeft. Nick en Freddy vinden, vol verwondering, iets bij elkaar waarvan ze beiden niet hadden gedacht dat het nog zou kunnen.

De half-Surinaamse Odile Norton is opgevoed door haar alleenstaande moeder Serafina, die nooit heeft willen zeggen wie Odiles vader is. Wat Odile wel weet is dat het iemand was voor wie haar moeder meer voelde dan voor de stoet bedpartners die daarna volgde. Als Serafina ongeneeslijk ziek wordt, verbreekt Odile haar toch al slechte relatie en trekt bij haar moeder in. Samen kijken ze veel naar het tv-spelletje waarin Freddy en Nick meedoen. Het valt Odile op dat haar moeder een ongewone fascinatie heeft voor Nick; zal Serafina haar zwijgen nog doorbreken voordat het te laat is?

De auteur:

Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen. Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde het tweeluik Vallen en Opstaan. De eiland-serie was een groot succes.
Kijk voor een overzicht van haar werk op bol.com

Eerder las ik van Jackie van Laren:

Thuiskomen reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij:
AKO

Boekgegevens
Titel: Thuiskomen
Auteur: Jackie van Laren
Genre: literaire roman
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Boekerij, juli 2019
ISBN: 978 90 22587 55 3
ISBN: 978 94 02313 38 3 (e-Book)


Bij voorbaat dank aan Uitgeverij Boekerij voor het recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.