vrijdag 6 februari 2015

Nog te lezen: 'Doodsklok' van Peter James

Doodsklok
Doodsklok is het negende deel in de Roy Grace-serie van Peter James

Auteur: Peter James
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 384 pagina's
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning, februari 2015
ISBN: 978 90 26136 40 5

Bij een roofoverval in Brighton komt de bejaarde bewoonster om het leven. Hoewel de buit miljoenen waard is, gaat het de familie alleen om een antiek horloge, dat voor hen van onschatbare waarde is. Alles zullen ze ervoor doen om het terug te krijgen, álles. De zoektocht brengt inspecteur Roy Grace in de wereld van het antiek en uiteindelijk leidt het spoor terug in de geschiedenis, naar het New York van 1922. Roy Grace vindt een connectie met de maffia en moet op zoek naar een moordenaar die gedreven door woede en hebzucht tot het uiterste gaat.
'Peter James schiet met elk nieuw boek naar nummer 1 in de bestsellerlijsten in Engeland.'

Over de auteur:Peter James is een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld. Zijn thrillerserie met inspecteur Roy Grace in de hoofdrol, gesitueerd in Brighton, wordt in meer dan dertig talen vertaald. Elk nieuw deel in de serie beland direct na verschijnen onmiddellijk in de hoogste regionen van de bestsellerlijsten. Om zich zo goed mogelijk in te leven in zijn hoofdpersoon, gaat Peter James geregeld mee op patrouille met de lokale politie. Peter James woont afwisselend in Londen en Brighton. Hij is geboren in Brighton.

Zijn website.

Wil je hem ontmoeten?
Kom 15 februari naar Brouwerij de Prael in Amsterdam voor de speciale UK-edition van de Literaire Thriller Salon met Peter James en Roger Jon Ellory!
Ontmoet de auteurs, stel je vragen en laat je boeken signeren!

Beide auteurs worden door Carla de Jong en Annet de Jong aan de tand gevoeld over hun werk.

Entree is GRATIS

2 opmerkingen:

  1. Ah zo jammer, ik kan 15 februari niet. Al is Peter James wel echt een van mijn favoriete auteurs.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.