vrijdag 6 februari 2015

Nog te lezen: 'Ryder' van Nick Pengelley - Het eerste deel van een ultraspannende thrillertrilogie rond Ayesha Ryder

Ryder
Het eerste deel van een ultraspannende thrillertrilogie rond Ayesha Ryder

Auteur: Nick Pengelley
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 368 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Manteau, verwacht 16 februari 2015
ISBN: 978 90 22331 33 0

Net wanneer Israƫlische en Palestijnse leiders zich klaarmaken om een gezamenlijke verklaring af te leggen in de Tower of London wordt de invloedrijke geleerde Sir Evelyn Montagu gemarteld en vermoord in zijn woning in St. John's Wood.
Academisch onderzoekster Ayesha Ryder gelooft dat beide feiten met elkaar te maken hebben, aangezien Montagu onlangs enkele schokkende onthullingen deed over T.E. Lawrence - de befaamde Lawrence of Arabia.
Is het mogelijk dat Montagu een doelwit werd vanwege zijn ontdekkingen? Ryders zoektocht neemt haar mee terug naar haar oude leven in het Midden-Oosten, en ze krijgt te maken met moordenaars en bedriegers. Terwijl ze aan beide zijden van het confl ict de aandacht trekt van agenten en detectives, legt ze steeds meer geheimen van Lawrence bloot.
De zaak wordt grimmiger en gevaarlijker, en wanneer een aanslag Londen op zijn grondvesten doet schudden, laten de spelers in hun kaarten kijken. Ayesha Ryder is de enige die de puzzel compleet kan maken.

Over de auteur:


Nick Pengelley werd geboren in AustraliĆ« en werkte in binnen- en buitenland als rechtendocent, juridisch adviseur en politiek analist van het Midden-Oosten. Pengelley woont momenteel in Toronto met zijn vrouw Pamela. Ryder is het eerste deel van een trilogie rond Ayesha Ryder.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.