maandag 2 februari 2015

Nog te lezen samen met de Xander Leesclub: 'Jij' van Caroline Kepnes - American psyco voor de twittergeneratie

Jij

Auteur: Caroline Kepnes
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 384 pagina's
Uitgever: Xander Uitgevers BV
ISBN: 978 94 01602 73 0

Guinevere is mooi, slim en supersexy: in één woord perfect. Wanneer de adembenemende vrouw Joe’s boekwinkel binnenloopt, weet hij het zeker: hij wil haar. Na een leuk gesprek raakt Joe compleet geobsedeerd door haar. Hij wil alles over haar weten, haar lichaam bezitten en zelfs haar gedachtes beheersen. Grenzeloos probeert Joe zijn verlangens werkelijkheid te maken. Hij hackt haar telefoon en komt op deze manier achter haar diepste geheimen.
Als hij alles over haar weet, weet hij haar te verleiden. Met gruwelijke gevolgen…

Over de auteur:
Caroline Kepnes is bekend als regisseur en scenarioschrijver. Ook werkte ze als journalist en schreef ze onder pseudoniem young adult-romans. Jij is haar eerste thriller.
Caroline Kepnes is een inwoner van Cape Cod en de auteur van vele gepubliceerde korte verhalen. Ze En ze heeft ook geschreven voor tv-shows, waaronder 7th Heaven en The Secret Life of the American Teenager. Caroline is op Brown University afgestudeerd en woont in Los Angeles (Cape Cod) in hetzelfde gebouw dat de Hillside Strangler ooit noemde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.