vrijdag 6 februari 2015

Nog te lezen: 'Het boek van Tess' van Miriam Bruijstens

Het boek van Tess

Auteur: Miriam Bruijstens
Genre: Young Adult
Uitgave: hardcover
Uitgever: Clavis Uitgeverij, februari 2015
ISBN: 978 90 44823 27 1

Samenvatting:

Beleef een zomer lang hoe Tess inspiratie opdoet voor haar boeken. Want om schrijfster te worden, moet je eerst veel meemaken, vindt ze. Daarom onderneemt ze wilde avonturen. Maar dan ontmoet ze Patrick, die haar rust geeft. Aan hem vertelt Tess haar grootste geheim …

Ontmoet Tess, 23 jaar. Tess schrijft, Tess leeft en Tess doet. Dat laatste vooral, zonder veel na te denken over de gevolgen van haar acties. In Het boek van Tess maak je een zomer lang mee hoe Tess inspiratie opdoet voor haar boeken. Want om auteur te kunnen worden, moet je wel zorgen dat je zelf ook veel meemaakt, vindt ze. In haar eentje onderneemt ze gevaarlijke avonturen, met haar vriendinnen komt ze in bizarre situaties terecht en berooft ze een fontein. Gelukkig ontmoet ze iemand die haar rust geeft en haar na laat denken over haar leven. Aan hem vertelt ze haar grootste geheim.

Een cross-overroman over een zomer vol drank, seks en gedichten. Vol lijstjes en liefde. Maar ook vol eenzaamheid en pijn.

Over de auteur:

Miriam Bruijstens (1980, Haastrecht) werkte een tijdlang in het onderwijs. In 2009 heeft ze haar baan opgezegd om te gaan reizen en schrijven. Ze reisde door Australiƫ, waar ze ook een jaar woonde, en heeft ook door Canada en de Verenigde Staten gereisd.
Tegenwoordig besteedt ze al haar tijd aan schrijven.

Bestel dit boek via je lokale boekhandel of via:
Clavis Books

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.