woensdag 3 mei 2017

'Het officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek' van Cassandra Clare

Duik nog dieper in de wereld van schaduwjagers met Het officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek!

Het officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek

Boekgegevens:
Titel: Het officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek
Door Cassandra Clare
Met illustraties van Cassandra Piedra
Kleurboek met quotes
Uitgave: paperback, 96 pagina's
Uitgever: Moon YA, april 2017
Moon YA is een imprint van Overamstel Uitgevers BV
Oorspronkelijke titel: The Official Mortal Instruments Coloring Book
ISBN: 978 90 48839 93 3
NUR: 370

De wereld van Cassandra Clares Kronieken van de Onderwereld komt tot leven in dit prachtige kleurboek.

Van de heilige hallen in het Instituut in New York tot de glinsterende, glazen gebouwen van Alicante en van de diepten van de Stad van Beenderen tot de bossen van het elfenvolk...
De 45 originele zwart-wit-tekeningen van Cassandra Jean Piedra worden begeleid door de mooiste quotes en verbeelden nooit eerder geïllustreerde scènes uit Kronieken van de Onderwereld.
Creëer nu eenvoudig fan art in jouw unieke stijl.
Een must have!

Dit was voor mij een eerste kennismaking met het werk van Cassandra Clare en ik ben onder de indruk van de combinatie van quotes en tekeningen. Het heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt naar de Kronieken van de Onderwereld-serie. Voor de fans is dit een aanvulling op al het moois dat ze al in huis hebben van deze auteur. Het verstevigt de band met de auteur en haar werk door middel van het inkleuren van de tekeningen. De beleving van de verhalen wordt hierdoor zeker intenser; je bent er nu zelf een onderdeel van geworden.

'Simon ging rechtop zitten. Met een ongelofelijke snelheid sloeg hij Jace omver en rolde hij boven op hem. Jace kwam met zijn hoofd hard op de metalen vloer terecht. Zijn oren suisde terwijl Simon zijn tanden in zijn nek zette. Hij probeerde zich los te maken, maar de armen van de andere jongen waren sterk als ijzer.' – Stad van Vuur

Geniet van de originele tekeningen van Cassandra Jean en de quotes uit  Stad van Beenderen, Stad van Vuur, Stad van Glas, Stad van Gevallen Engelen, Stad van Verloren Zielen en  Stad van Hemelse Vlammen van Cassandra Clare.
Wordt één met het verhaal!

Tip: dit is een prachtig boek om cadeau te doen aan fans van de boeken en TV-serie Kronieken van de Onderwereld van deze auteur; het zal zeker gewaardeerd worden!

(foto auteur: Kelly Campbell)

Cassandra Clare werd als kind van Amerikaanse ouders geboren in Iran en reisde tot haar  tiende de hele wereld over. Om zichzelf te vermaken las ze erg veel. Inmiddels heeft ze wereldwijd miljoenen fans en zijn haar boeken een begrip. Haar boekenreeks Kronieken van de Onderwereld is nu een populaire TV-serie die onder andere te zien is op Netflix.
Neem ook even een kijkje op de prachtige website van Cassandra Clare.

Het officiële Kronieken van de Onderwereld Kleurboek koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.