dinsdag 9 mei 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Het patroon', geschreven door Wessel de Valk

Mensen zoals wij, die geloven in de natuurkunde, weten dat het onderscheiden van verleden, heden en toekomst een illusie is. - Albert Einstein (1879-1955)
Het patroon
Boekgegevens:
Titel: Het patroon
Auteur: Wessel de Valk
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 202 pagina's
Uitgeverij: Futuro Uitgevers BV, 27 april 2017
ISBN: 978 94 92221 65 0
ISBN: 978 94 92221 78 0 (eBook)
NUR: 330

De wijnhandelaar Osman Fissler denkt zijn verdwenen familie, na vijftien jaar, terug te zien in de immense shopping mall 'Mah Boon Krong' in Bangkok. Het weerzien is kort en mysterieus en Fissler blijft vol vragen achter. De gebeurtenis staat niet op zichzelf.

Ook Shaun Doran, een klasgenoot van zijn dochter Kirsten, blijkt rond dezelfde periode in rook te zijn opgegaan. Het is de start van een fascinerende, mysterieuze zoektocht die zich afspeelt in zes landen.
Al snel blijkt dat het heden en verleden niet alleen ondoorzichtig samenhangen, maar ook meerdere versies kennen.

Wat is de waarheid? Wie is degene die hij zegt te zijn daadwerkelijk? Welke werkelijkheid is de echte? 

De auteur: 
(foto: aangeleverd door Futuro Uitgevers BV)

Wessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, ondernemer en schrijver. Hij heeft een eindeloze interesse in innovatieve ontwikkelingen. Dit is ook terug te vinden in zijn spannende boek Het Patroon.
Het eerste boek van Wessel, genaamd Bestemming onbekend, is onder een andere titel en ander ISBN eerder al verschenen, maar zal mei 2017 als nieuwe uitgave eveneens verschijnen bij Futuro Uitgevers.

Het patroon koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.