dinsdag 2 mei 2017

Vandaag in de schijnwerpers: 'Pijngrens', geschreven door Loes den Hollander

Wat doe je als je grens is bereikt?

Pijngrens

Boekgegevens:
Titel: Pijngrens
Auteur: Loes den Hollander
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: Karakter Uitgevers BV, april 2017
ISBN: 978 90 45212 81 4
NUR: 332

Juli 2014.

Het leven van Annemiek Verwey, Bridget Homberg en Maxim Teeven lijkt in balans te zijn. Maar dan worden ze geconfronteerd met een vliegtuigramp die herinneringen wakker maakt aan een ramp die jaren geleden plaatsvond en die nog niet goed is verwerkt.

Ze zoeken ieder voor zich naar manieren om de onrust en de angst waar ze last van hebben te bezweren. Daarbij komt Annemiek voor een cruciale beslissing te staan, moet Bridget alles op alles zetten om de koers die ze gekozen heeft overeind te houden en maakt Maxim voor de tweede keer in zijn leven een onherstelbare fout. Aanvankelijk staan de oplossingen die ze moeten kiezen los van elkaar, tot ze ontdekken dat hun persoonlijke geschiedenis al lange tijd onverbrekelijk aan de anderen verbonden is.

Maar ze ontdekken ook wie ze in de loop der jaren geworden zijn.

Over de auteur: 
(foto: Karakter Uitgevers)

Voor de lezeressen van vrouwenbladen is Loes den Hollander beslist geen onbekende: zij won in 2001 de verhalenwedstrijd van Libelle met haar verhaal 'Loslaten'. De redactie van Libelle was zo gecharmeerd van dit verhaal, dat men besloot om in 2004 een zomerpocket uit te brengen met twee andere verhalen van haar hand. In 2005 herhaalde dit zich en verscheen er opnieuw een zomerpocket, met haar spannende verhaal 'De verkeerde moeder'.

Neem vooral ook een kijkje op haar website voor meer informatie over haar en haar werk. Volg Loes den Hollander op Twitter: @LoesHolland en ontmoet haar op Facebook.

Eerder las ik van Loes deze thrillers:

Pijngrens koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:


1 opmerking:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.