vrijdag 18 mei 2018

In de schijnwerpers: 'Niets zeggen', geschreven door Ingrid RensenNiets zeggen

Boekgegevens
Titel: Niets zeggen
Auteur: Ingrid Rensen
Genre: literaire roman
Uitgave: paperback, 268 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij ASPEKT, april 2018
ISBN: 978 94 63383 03 5
NUR: 300

Samenvatting zoals op de achterflap:

Wanneer Eva naar Amsterdam vertrekt voor een re√ľnie-weekend met haar oud studievrienden, kan ze niet voorzien dat haar leven drastisch gaat veranderen. 

Ongewild komt ze terecht in een wereld van bedreigingen en chantages. Langzaam komt haar psychiatrisch verleden om de hoek kijken en verliest ze haar realiteitszin.

Lukt het haar om te ontsnappen uit de wereld waarin ze is terechtgekomen?

‘Rensen stelt haar vlotte schrijfstijl ten dienste van een spannende en zeer geloofwaardige roman waarin niets is wat het lijkt’ – Hanneke Tinor-Centi

De auteur:
(foto: Facebook)

Ingrid Rensen heeft samen met haar ouders en broer haar jeugd doorgebracht in het dorp Wehl in de Achterhoek, waar ze in 1970 is geboren. 

De afgelopen tien jaar is zij zich gaan richten op haar schrijverscarrière. Haar fascinatie voor taal en schrijven is altijd groot geweest. In haar jeugd schreef ze dagboeken en naarmate ze ouder werd, kregen de verhalen meer inhoud.

Toen ze zwanger was van haar dochtertje en zij veel te vroeg ter wereld kwam, beschreef ze de daaropvolgende ingrijpende ervaringen van haar man Huub en haarzelf.
Lees meer over Ingrid op haar website. 

Eerder werk van Ingrid Rensen

Niets zeggen koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Met dank aan Uitgeverij ASPEKT voor het toezenden van een exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.