vrijdag 25 mei 2018

Vrijdag 1 juni verschijnt de roman 'De weg naar Brandon Creek', geschreven door Hebrina BlokDe weg naar Brandon Creek

Boekgegevens
Titel: De weg naar Brandon Creek
Auteur: Hebrina Blok
Genre: literaire roman
Uitgave: paperback, 235 pagina’s
Uitgever: Paris Books, verschijnt 1 juni 2018
Omslagillustratie: Anna Schutte-Langedijk
ISBN: 978 94 92883 26 1
NUR: 301

Eva geeft haar zoon de sleutel van het kastje, waarin ze het verhaal van haar leven bewaart. Hij vindt een stapel schriften. De eerste woorden zijn: 'Het wordt tijd dat ik mijn leven voor je op papier zet, voor een beter begrip van de waarheid. Of je er iets mee doet moet je zelf weten. Je kreeg je naam van mij, maar je vader noemde je anders. Dat zegt iets over ons huwelijk.' 

Eva vertelt over haar vreugdeloze jeugd na de vroege dood van haar moeder. Op zoek naar waarheid en een onbereikbare liefde volgt ze het spoor van de legende van Brandaan en reist naar Ierland. Het brengt haar leven in gevaar, ze keert ontgoocheld terug. De demonen uit het verleden blijven haar achtervolgen.

De weg naar Brandon Creek is een roman over liefde, trouw, verraad en moederschap.

‘Best wishes for the success of your new novel. It was interesting to learn of the connection with The Brendan Voyage ... you can imagine how that project has influenced my own career as a writer and traveller.’ – 
Tim Severin, The Brendan Voyage
(bron info: achterflap)

De auteur:
(foto auteur: Willem Kersing)

Hebrina Blok studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde, werkte als lerares en bekleedde diverse museale functies. 
In 2013 debuteerde ze met haar autobiografische boek De Leugenboom, over de Alzheimer van haar vader en wat dat voor haar en zijn omgeving betekende.
Daarna is ze blijven schrijven. Verhalen van allerlei aard die indruk op haar maken combineert ze met fantasie tot een groter geheel. Haar thema's: liefde, moederschap, verraad, bedrog, psychisch verdwalen, en de zee.

Lees meer over Hebrina en haar werk op haar website.

De weg naar Brandon Creek reserveert u bij uw lokale boekhandel of bij


Met dank aan de auteur voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.