zaterdag 17 november 2018

Graag uw aandacht voor: Anders denken, anders voelen, anders doen - Sabine Hess

Een praktisch handboek voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling


Anders denken, anders voelen, anders doen

Sta jij op dit moment op een kruispunt in je leven? Wil jij graag de volgende stap zetten, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Zou je graag je hart volgen, maar vind je het lastig om de keuzes te maken die écht bij je passen omdat er zoveel dingen leuk zijn?

In dit praktische handboek voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling leer je hoe je met de 5 KIBA-steppingstones anders kunt denken, voelen en doen, waardoor jij een uitdrukking wordt van wie jij werkelijk bent. Stap voor stap ontdek je hoe je vanuit je hart en je intuïtie leeft en hoe je meer betekenis aan je leven geeft. Je gaat je angsten overwinnen en leert hoe je de stap zet om uit je comfortzone te treden, te zijn wie je werkelijk bent en het leven te leven dat jij wilt leven. Je maakt de sprong van weten naar doen.
(bron info: achterflap)

(foto: Uitgeverij Akasha)

De auteur
Sabine Hess heeft de afgelopen vijftien jaar al duizenden mensen persoonlijk en spiritueel begeleid als trainer, lifefcoach en ervaringsdeskundige. Het is haar kracht om verschillende stromingen en kennis met elkaar te verbinden en spiritualiteit te vertalen naar de dagelijkse praktijk. De door Sabine ontwikkelde KIBA-methode® gaat ervan uit dat je alles in je hebt om te zijn wie je werkelijk bent en nodigt je uit om je volle potentieel te leven en dit te delen met de wereld.


Anders denken, anders voelen, anders doen koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Anders denken, anders voelen, anders doen
Auteur: Sabine Hess
Genre: esoterie
Uitgave: paperback, 288 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Akasha, november 2018
ISBN: 978 94 60151 77 4
NUR: 720


Met dank aan Uitgeverij Akasha voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.