donderdag 8 november 2018

Vandaag in de schijnwerpers: Onzichtbaar - Edith van Walsum


Onzichtbaar

Door een vreemde valpartij komen Hendrik en Diane met elkaar in contact. Hij is een oudere journalist die zijn werk mist en te veel drinkt. Zij is een stil meisje dat geen band heeft met haar ouders. Haar beste vriend is de hond Sebastiaan. Ondanks de verschillen ontstaat er iets bijzonders tussen Hendrik en Diane. Wat volgt is een ontroerend verhaal over verleden, toekomst en de dood die een van hen als een schaduw achtervolgt. Of is het iets anders dat hen in de gaten houdt. 

Onzichtbaar is een roman over vervreemding, eenzaamheid en hoop.

Bekijk HIER de officiële boektrailer van Onzichtbaar.


De auteur
Edith van Walsum, geboren in Schiedam, woont in Hoorn. Zij is schrijver en redigeert teksten. Ze werkte als freelancer bij o.a. het NHD en was tekstschrijver bij het bureau Full Moon Productions. 

Eerder verschenen van haar de romans Het Trapgat (SUA), nominatie AKO-literatuurprijs-longlist, Ongehoord (Ad. Donker) en De Ander (Archipel/ De Arbeiderspers). De bundel In mijn verbeelding bestaan wij (Babylon De Geus), interviews met mensen met een meervoudige persoonlijkheid en de kettingroman Verdronken Dromen, het Westfries boekenfeest geschenk. 

Soms worden de personages in een roman vrienden, zoals mij overkwam bij Hendrik en Diane, de personages uit het boek in wording van Edith van Walsum. - Lex Jansen, Magonia

Onzichtbaar koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens
Titel: Onzichtbaar
Auteur: Edith van Walsum
Genre: roman
Uitgave: gebonden, 154 pagina's
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, november 2018
ISBN: 978 94 91875 72 4
ISBN: 978 94 91875 77 9 (eBook)


Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.