vrijdag 17 juni 2022

De vakanties staan voor de deur. Bent u bang dat de verveling bij uw kind(eren) toe zal slaan? Hier is de oplossing: 'Young Scientist Vakantieboek zomer 2022'

 Op ontdekkingsreis


Young Scientist Vakantieboek zomer 2022
Reis langs spannende ontdekkingen

Wist je dat er meerdere karretjes rondrijden op Mars? En dat je iemands hersenen kunt bestuderen zonder zijn of haar hoofd te openen? Wist je dat het hele internet bij elkaar evenveel weegt als een doosje aardbeien? En dat je wel anderhalve kilo bacteriën meesjouwt in je darmen?

Deze en nog veel meer leuke weetjes lees je in het nieuwe Young Scientist Vakantieboek. Ga mee op een knotsgekke ontdekkingsreis door het bijzondere zonnestelsel, het immense internet en ons waanzinnige brein. Tijdens deze reis kom je onder andere ook geniale getallen, machtige dinosauriërs en piepkleine microben tegen. Zo leer je wat we allemaal hebben ontdekt over de wondere wereld om ons heen!

Wil je liever zelf aan de slag? Het boek zit vol met pittige puzzels en spannende proefjes. Ontdek hoe kraters ontstaan op de maan en hoe je je neus kunt laten groeien (zonder te liegen!). Ben je klaar voor je ontdekkingsreis? 

Dit zomerse doeboek voor kinderen van 8 tot 12 jaar staat vol interessante feitjes, uitdagende puzzels en vermakelijke proefjes.

Over de makers

NewScientist verwondert en verandert je kijk op de wereld met fascinerende ideeën uit de wetenschap. Dankzij onze focus op ‘ideeën die de wereld veranderen' is NewScientist populair bij een breed publiek. Met het Young Scientist Vakantieboek wil de redactie kinderen op een speelse en uitdagende manier met wetenschap kennis laten maken.

Het Young Scientist Vakantieboek zomer 2022 koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Het Young Scientist Vakantieboek zomer 2022
Auteur(s): redactie van NewScientist
Genre: non-fictie kinderboeken, 8 tot 12 jaar
Uitgave: paperback, 96 pagina’s
Uitgever: Veen Media B.V. , mei 2022
ISBN: 9789085717652
NUR: 210

Met dank aan NewScientist voor het toezenden van een recensie-exemplaar
(bron info: NewScientist)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.