woensdag 8 juni 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Allemaal hoeren' geschreven door Franziska Weissenbacher

 


Allemaal hoeren

Een ontspannen dag in de tuin komt tot een abrupt einde, wanneer rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker naar een plaats delict worden geroepen. Een jonge vrouw is vermoord in een nabijgelegen natuurgebied. Al snel volgen er meer moorden. 
Wie is deze seriemoordenaar die een merkteken achterlaat op de doden? Wat hebben de slachtoffers met elkaar gemeen? De rechercheurs storten zich op het onderzoek, dat wordt bemoeilijkt als er informatie wordt gelekt en er sprake blijkt te zijn van belangenverstrengeling. 
De spanning loopt op, zowel in de privésfeer als op het politiebureau. Slaagt het team erin de dader te stoppen?Bericht van Uitgeverij LetterRijn:
“Indien je ‘Allemaal hoeren’ vóór 3 juli 2022 in onze webshop bestelt, ontvang je het boek kort na die datum gesigneerd per post.” 

De auteur:

Zout op de friet? Het is een vraag die Franziska Weissenbacher al honderden keren heeft gesteld. Ze is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen.
Lees meer over FranziskaWeissenbacher en haar werk op haar auteurspagina bij Uitgeverij LetterRijn.

Eerder las ik van deze auteur: Graf 21, waarin de rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker ook een hoofdrol hebben.

Allemaal hoeren koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Allemaal hoeren
Auteur: Franziska Weissenbacher
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 260 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij LetterRijn, juni 2022
ISBN: 9789493192409


Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toezenden van een recensie-exemplaar.
(bron info: Uitgeverij LetterRijn)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.