vrijdag 3 juni 2022

Binnenkort verschijnt bij Uitgeverij Nobelman: 'Een moeders stem' geschreven door Felix Avis

 


Een moeders stem

Leesfragment:

“Met de bal van zijn voet stond hij nu op de rand van de grootste attractie in Noorwegen, de zeshonderd meter hoge majestueuze klif Preikestolen.
Onze groep die op een meter of dertig achter hem stond, keek Hem doodstil aan. Sommigen onder ons wilden, nu ze de kans hadden, hem met alle plezier het laatste zetje geven vanwege wat hij hen had aangedaan. Maar veruit de meesten van ons, waaronder ik, willen hem uit alle macht tegen houden. We kunnen ons een toekomst zonder hem niet voorstellen...”

Verhaal:

Vanaf jongs af aan zwerft Alexander Claves op de grens van realiteit en verbeelding.                
Hij wordt gedreven en gevoed door muziek, intuïtie, creativiteit en spiritualiteit. Zijn reis is een aanhoudende zoektocht naar avontuur en liefde. Zo voelt hij de aanwezigheid van zijn vier Engelen en ontmoet hij op zijn levensweg zijn tweelingziel, zijn soulmate en zijn aardse geliefde. Maar deze keer voelt alles anders. 
                                                               
Waarom is dat? Ligt het aan zijn beroemde reisgenoten? Ligt het aan Alexander zelf? Of komt het door haar?

Een moeders stem is een roman waarin niets is wat het lijkt en er meer is tussen hemel en aarde dan we ooit kunnen vermoeden. Het is een verhaal over het leven, verbinding, liefde, fantasie en nog veel meer. Het is een persoonlijke en haast tedere leeservaring. 
De lezer wordt uitgenodigd om stil te staan bij de grote vragen die Avis stelt in dit prachtige boek. Dit alles gehuld in een steeds groter wordend mysterie. 
Kortom, Een moeders stem is een meeslepende en ontroerende roman.

Met deze roman maakt Felix Avis zijn debuut. Felix Avis is een pseudoniem. De auteur heeft te kennen gegeven anoniem te willen blijven.

Een moeders stem koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Een moeders stem
Auteur: Felix Avis
Genre: roman
Uitgave: paperback, 216 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Nobelman, 8 juni 2022
ISBN: 9789491737855


Met dank aan Uitgeverij Nobelman voor het toezenden van een exemplaar.
(Bron info: Uitgeverij Nobelman)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.