zaterdag 25 juni 2022

Graag uw aandacht voor: 'Rijngoud' geschreven door Dirk Debeys

 


Rijngoud

Jonas Keller en zijn vriendin Emma zijn vastberaden de opdrachtgevers van de brutale moord op zijn gezinsleden veertien jaar geleden te vinden. De zoektocht naar de ‘Zwarte Weduwe’ brengt hen naar Koblenz aan de Rijn, waar ze de hulp inroepen van een privédetective. Wanneer de detective bijna om het leven komt en Emma in de handen van de nietsontziende moordenaars valt, moet Jonas alles op alles zetten om de waarheid te ontrafelen. Stap voor stap komt hij dichter bij de geheimzinnige opdrachtgever, maar kan hij de confrontatie met een goed bewaard geheim van zijn vader aan? Zal Jonas erin slagen om Emma terug te vinden en zal hij eindelijk wraak kunnen nemen?

Over Sneeuwrood
‘Een sterk Vlaams misdaaddebuut waarin Debeys het verhaal strak in de hand houdt, de personages krachtig neerzet en de actie helder beschrijft. Dit zou wel een het begin van een boeiende serie kunnen worden.’ 
– Het Nieuwsblad ****

Dirk Debeys is partner bij het reclamebureau Mortierbrigade. In 2021 bracht hij zijn eerste thriller Sneeuwrood uit, die gesmaakt werd door het grote publiek. Rijngoud is zijn tweede thriller.
(bron info: achterflap)

Rijngoud koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens: 

Titel: Rijngoud
Auteur: Dirk Debeys
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 304 pagina’s
Uitgever: Pelckmans Uitgevers, juni 2022
ISBN: 9789464017557
ISBN: 9789464018417 (eBook)
NUR: 330
Met dank aan Pelckmans Uitgevers voor het toezenden van een exemplaar.
(bron info: Pelckmans Uitgevers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.