donderdag 16 oktober 2014

NTL: 'De bron van III' van L.A.Dawn. Het laatste oordeel


De bron van III – Het laatste oordeel
Laatste deel van de trilogie

Auteur: L.A. Dawn
Pseudoniem voor Lydia Albadoro

Genre: fantasy, vanaf ca 13 jaar
Uitgave: paperback, 266 pagina's 
Uitgever: Kabook Publishing, oktober 2014
ISBN: 978 90 82020 14 4

William en de tweeling Elena en Charlotte zijn doodnormale tieners, alleen hebben ze bij hun geboorte alle drie een merkwaardig teken meegekregen. "Het laatste oordeel" is de spannende afsluiting van deze trilogie.

Op een dag vind Elena een geheimzinnig boek en gebruikt een spreuk waardoor 'de drie' in een andere tijdslijn terecht komen. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen, worden ze geconfronteerd met vreemde wezens en parallelle werelden.
In dit derde deel verliezen de drie magische boekbeschermers, hun kracht door een list van Theresa McFindlay. Theresa doet Elena een voorstel waar ze moeilijk nee op kan zeggen. Als blijkt dat de levensgevaarlijke tovenaar Zafor door Theresa is teruggehaald lijkt alle hoop verloren. Dan krijgen ze hulp uit onverwachte hoek. Maar is het genoeg om te winnen van Zafor en de inmiddels onoverwinnelijke Theresa en haar leger?


Over de auteur:
Lydia Albadoro (1972) is een Nederlandse schrijver, illustrator en kunstenares. Haar achternaam kreeg ze mee van haar Italiaanse vader. Lydia is geboren in Amsterdam, maar met haar veertiende verhuisde ze met haar moeder mee naar Arnhem en sinds twaalf jaar woont ze in Westervoort. Zolang ze zich kan herinneren is ze bezig met boeken. Lees hier meer over haar. Op dezelfde site kun je ook een interview met haar lezen, dat onder andere gaat over het waarom van het pseudoniem L.A. Dawn. Leuk om te lezen hoe dit pseudoniem tot stand kwam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.