dinsdag 28 oktober 2014

NTL: 'En passant' van Esther Kreukniet. ~ Michelle moet vechten voor haar leven - en de waarheid


En passant

Auteur: Esther Kreukniet
Genre: literaire thriller
Uitgave: paperback, 312 pagina's
Uitgever: The House of Books, 2014
ISBN: 978 90 44345 39 1
NUR: 305
Ook als Ebook verkrijgbaar

Over En passant:

Michelle ligt in een coma na een ernstig autoongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, vrienden, en alles in overvloed. Toch hunkert ze naar meer. Michelle stort zich in een hartstochtelijke affaire met de stoere Jacob, maar ze beseft niet dat iemand haar nauwlettend in de gaten houdt. Terwijl ze aan haar ziekenhuisbed gekluisterd is, lijken al haar geheimen aan het licht te komen. Kan ze haar familie wel vertrouwen? Niets is wat het lijkt, en Michelle moet vechten voor haar leven - en de waarheid..
Over de auteur: 

Esther Kreukniet is editor bij Talkies Magazine, freelancejournaliste bij diverse tijdschriften waaronder Algemeen Dagblad / Rotterdams Dagblad, Jackies Magazine, LAF, Punt Uit etc. Tevens publiceerde ze drie boeken (Beau Ravage en Facade onder de naam Esther Blinker) en haar derde boek Carte Blanche is bij Uitgeverij Boekerij/Meulenhoff verschreven. Daarnaast heeft Esther Kreukniet haar PR & Communicatie adviesbureau die het midden- en kleinbedrijf regio Rotterdam adviseert op het gebied van communicatie, public relations en marketing strategie.


Ik mag dit boek lezen, samen met de Hebban/Crimezone-Leesclub. Ga ook even rondneuzen, het is leuk om te volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.