dinsdag 21 oktober 2014

NTL: 'Marc-Marie in stukjes' door Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie in stukjes.

Auteur: Marc-Marie Huijbregts
Genre: verhalenbundel
Uitgave: paperback, 152 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Atlas Contact, 2014
ISBN: 978 90 25444 47 1
NUR: 303

Wat voor zijn shows geldt gaat eens te meer op voor 'In stukjes'. Ook hier put Marc-Marie uit zijn herinneringen en ervaringen. Voor 'In stukjes' kijkt Marc-Marie Huijbregts in de spiegel - voorbij de verhulling van zijn theatrale alter-ego. Zo ontstaat een eerlijk, bij vlagen hilarisch en aangrijpend zelfportret - vol zelfspot, maar ook vol pesterige humor.

Over de auteur:
foto Marc de Groot

Marc-Marie Huijbregts(1964) trad op bij de Comedytrain toen hij in 1999 het Camarettenfestival won en naast de Juryprijs de Publieks- én Persoonlijkheidsprijs ontving. Sindsdien maakt hij zeer succesvolle soloprogramma’s voor theater, zoals recentelijk Florissant; hij werd meermaals genomineerd en ontving de VSCD Cabaretprijs Poelifinario.
Bij het grote publiek werd Marc-Marie bekend door zijn acteerwerk in films en tv-series en zijn optreden bij De Wereld Draait Door. In 2009 won hij de Beeld en Geluid Award in de categorie tv-persoonlijkheid van het jaarMarc-Marie in stukjes is zijn debuut
Marc-Marie met zijn uitgever Tilly Hermans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.