donderdag 16 oktober 2014

NTL: 'De geheime sleutel' van A.M. Dean. De jacht op een eeuwenoud geheim in een race tegen de klok


De geheime sleutel
De jacht op een eeuwenoud geheim in een race tegen de klok

Auteur: A.M. Dean
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 400 pagina's
Uitgever: De Fontein, oktober 2014
ISBN: 978 90 26132 73 5
Ook als Ebook verkrijgbaar

De geheime sleutel is een thriller vol complotten, samenzweringen en geheimen. Een must voor de liefhebbers van De Da Vinci code en Inferno.

Professor Emily Wess probeert te achterhalen wie haar neef vermoord heeft. Tijdens haar onderzoek komt ze een gevaarlijke sekte op het spoor. Deze sekte doet er alles aan om een verloren gewaande sleutel in handen te krijgen waarmee de geheimen van de Nag Hammadi-geschriften ontraadseld kunnen worden. In een race tegen de klok reist Emily naar Egypte om te voorkomen dat deze sleutel in verkeerde handen valt. De tijd dringt want de veiligheid van miljoenen mensen staat op het spel.

Het heden en de geschiedenis op een geniale manier met elkaar verbonden.

'Een overtuigende en krachtige thriller. Intelligent, mysterieus en spannend tot op de laatste pagina.’- Goodreads.com *****

De geheime sleutel houdt je op het puntje van je stoel. Het verbindt de geschiedenis met het heden op een geniale manier.’ -Amazon.com

Over de auteur:

A.M. Dean is het pseudoniem van een Britse professor in de Godsgeleerdheid en Vroege Kerkgeschiedenis. Inmiddels woont hij in San Francisco. Daarnaast is hij priester in de Russisch Orthodoxe Kerk.
Eerder schreef hij De verborgen bibliotheek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.