woensdag 18 november 2015

Vandaag ontvangen: 'Het Inprentum' van W.E. Strijker
Het Inprentum
In de dodelijke greep van onsterfelijkheid

Waar gaat het verhaal over?

Leon Witters is ondernemer, getrouwd met Annika en vader van Joan en Robby.
Sinds vier jaar werkt Leon samen met zijn goede vriend Vladimir Djostov in het grootste geheim aan een baanbrekend wetenschappelijk experiment. Na 3,5 jaar onderzoek in hun geheime bunker in The University of Texas in Dallas zijn ze in staat om menselijke lichaamscellen – en daarmee mensen – binnen 22 minuten onsterfelijk te maken.

Na een gewelddadige inbraak bij Leon thuis, wordt het hem en Vladimir duidelijk. Ze krijgen te maken met twee wereldwijd opererende criminele organisaties. ‘Onsterfelijkheid’ vormt aan de ene kant de grootste bedreiging voor de farmaceutische en medische miljardenindustrie, maar is aan de andere kant miljarden waard! Er ontstaat een wereldwijde klopjacht en een race tegen de klok.

Weten ze uit handen te blijven van de nietsontziende Kondor Group, de FBI en de gehaaide meedogenloze moordenaar ‘The Hawk’? Zijn ze op tijd op de Anacapa Islands?
En waarom gedraagt Leon’s beste vriend zich de laatste tijd plotseling zo vreemd?

Over de auteur:
(foto: achterflap)

Wolter Edgar (Ewout) Strijker is geboren in Hoogeveen (31 juli 1962)
Ongehuwd samenwonend, twee kinderen

Ewout is schrijver en ondernemer.
Hij heeft meerdere publicaties, artikelen en boeken op zijn naam staan. Eind 2012 ontstond de wens om een spannende thriller te schrijven. Uitgebreid onderzoek leverde een schat aan informatie op die het verhaal levensecht zou maken.
Op 23 november 2013 werd de eerste zin op papier gezet van wat de thriller ‘Het Inprentum’ zou worden. De vele reizen die de auteur heeft gemaakt, leiden ertoe dat beschrijvingen van de plaatsen, waar de hoofdpersonen in het verhaal terecht komen, realistisch worden beschreven.

Boekgegevens:
Titel: Het Inprentum
Auteur: W.E. Strijker
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 344 pagina's
Uitgever: Schrijverspunt, oktober 2015
ISBN: 978 94 62661 49 3
NUR: 305

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.