vrijdag 27 november 2015

Vandaag ontvangen: 'Kleermakerszit' van Layla AlizadahKleermakerszit

Waar gaat het verhaal over?

Iedereen snapt wel dat het moeilijk is om iemand te verliezen, en iedereen snapt wel dat het gevoel ongelooflijk klote is. Maar niemand kan het uitleggen. De leegte is niet te beschrijven. Het voelt alsof er een scheur in je hart zit, die heel erg zeer doet. Je zult wel denken dat dit overgaat, maar dat is niet zo. De leegte is zo onvoorstelbaar groot.

Ik heb eigenlijk nooit echt begrepen waarom we figuurlijk altijd het hart gebruiken om onze gevoelens te uiten. Tot op de dag dat ik mijn beste vriend verloor, toen snapte ik het. Ik voelde de pijn en begreep het onmiddellijk: de pijn kwam uit mijn hart.

Kleermakerszit vertelt het verhaal van de zeventienjarige Lucy. Na de dood van haar vader weet ze niet wat ze met zichzelf aan moet. Ze probeert de draad van haar leven weer op te pikken en de band met haar moeder te versterken, maar dan gaat het helemaal mis ...

De auteur: 

“Schrijven is een uitlaatklep. Mijn eerste intentie was niet om een boek te schrijven, maar als ik een overvloed aan emoties had, schreef ik mijn gevoel weg. En opeens was Kleermakerszit compleet.” – Layla Alizadah

Volg de auteur op haar blog:

'Layla Alizadah, dat ben ik. Lachen is een van de dingen die ik graag doe. En mijn ingrediënten voor lachen zijn, familie, vrienden, fotografie, nieuwe mensen leren kennen, lezen, reizen, mode, schrijven, avontuur, hapjes en drankjes en mijn verjaardag vieren.
Ik ben de jongste uit een gezin van negen kinderen. Toen ik ongeveer vier jaar oud was, zijn wij vanuit Afghanistan gevlucht naar Nederland, wegens politieke omstandigheden.
Momenteel studeer ik International Business and Management Studies, dit is een Engelstalige opleiding die ik aan het AVANS volg. Ik probeer altijd zoveel mogelijk van hetgeen te doen wat mij gelukkig maakt!'

Boekgegevens:
Titel: Kleermakerszit
Auteur: Layla Alizadah
Genre: young adult, fictie 15+
Uitgave: hardcover
Uitgever: Uitgeverij Clavis B.V.B.A., november 2015
ISBN: 978 90 44826 01 2

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.