woensdag 18 november 2015

Vandaag ontvangen: 'Schim van het kwaad' van Michael Reefs. Dit is het vierde deel uit de serie De Bieb-bende
De Bieb-bende Deel 4: Schim van het kwaad

Waar gaat 'Schim van het kwaad' over?

Het jaarlijkse Festival van de Zeven Winden betekent een zonnige start van april voor de inwoners van Zuidbaai.
De vijf vrienden van de Bieb-bende vermaken zich met verschillende activiteiten in de Drakenvallei. Maar de rust wordt al snel verstoord als het ene familielid na het andere verdwijnt.
De Bieb-bende staat voor een moeilijke keuze: op zoek gaan naar hun familieleden of de vierde Hemelrijder bevrijden uit het schilderij.

Ze komen terecht op het eiland Tyriana, waar ze door George Hill – de Man met de Bijl – behoorlijk op de proef gesteld worden. Gevaarlijke testen vergen het uiterste van hun krachten, waardoor de kinderen eindelijk beseffen waarom juist zij uitverkoren zijn voor dit avontuur. Ze gooien werkelijk alles in de strijd om de testen te overleven en George opnieuw een loer te draaien.
Maar is dat genoeg om ook hun familie weer ongedeerd terug te brengen?

Over de auteur:
(foto: Inge Davis)

Michael Reefs (1986) groeide op in het prachtige Limburgse Vaals en hier kreeg Michael al sinds zijn twaalfde de inspiratie om verhalen te schrijven. Na zijn opleiding aan de Pabo is Michael aan de slag gegaan voor een landelijke speelgoedketen. Daarnaast heeft hij zich de laatste jaren ontwikkeld tot app-specialist en is hij nog steeds ijverig aan het schrijven.

In 2004 begon Michael aan en avontuurlijke fantasy serie: De Bieb-bende.
Pas in 2011 was de hele serie klaar, waarna hij besloot om het eerste deel te publiceren. De Bieb-bende bleek al snel een succes! Met deze interactieve avonturenserie bleek hij kinderen weer aan het lezen te krijgen. Hierdoor werd het eerste deel ook door ouders en scholen met gejuich ontvangen.

Momenteel werkt Michael niet alleen aan de volgende delen van de Bieb-bende, maar ook aan tal van nieuwe verhalen, met spannende extra's.
Genoeg om naar uit te kijken dus!

Neem een kijkje op website www.michaelreefs.nl

Ik las ook de eerste drie delen:

Boekgegevens:
Titel: De Bieb-bende – deel 4 Schim van het kwaad
Auteur: Michael Reefs
Genre: Young Adult/kids vanaf 9 jaar
Uitgave: paperback, 404 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Stormsteen, november 2015
ISBN: 978 90 82190 95 3
ISBN: 978 90 82190 96 0 (e-book)
NUR: 282, 283


Reserveer dit boek via uw lokale boekhandel of via:
Uitgeverij Stormsteen
bol.com
Bruna.nl
Ako.nl
ECI.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.