donderdag 5 november 2015

Vandaag ontving ik: 'Vurrukkulluk!' van Ronald Giphart & Mascha LammesVurrukkulluk!
101 beproefde recepten voor het moderne gezin

Koken met kinderen: waar vroeger steevast aardappelen, groenten en vlees op het menu stonden, wil het moderne gezin wel iets meer variatie. Maar hoe doe je dat als je weinig tijd hebt en je kinderen lastige eters zijn?

Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha Lammes verzamelen al twintig jaar de lekkerste recepten uit alle windstreken, waar zij en hun drie kinderen dagelijks van genieten: of het nu gaat om ontbijt, taart, soep, borrelhappen, diner of een echt feestmaal. Voorwaarde is dat de recepten lekker zijn voor alle leeftijden en dat de ingrediënten te verkrijgen zijn bij supermarkt of toko. De receptuur is eenvoudig en door iedereen na te koken. In dit kookboek geldt:what you see is what you get. De foto’s van de gerechten zijn genomen vlak voordat het gezin aanviel.

In Vurrukkulluk! staan 101 recepten van de perfecte gehaktbal tot pompoensoep, van tosti’s tot kreeft, van rendang tot andijviestampot, steeds smakelijk ingeleid.

Boekgegevens:
Titel: Vurrukkulluk!
Auteur(s): Ronald Giphart & Mascha Lammes
Genre: kookboek,
Uitgave: paperback, 256 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Podium B.V, oktober 2015
ISBN: 978 90 57597 36 7

Bestel dit boek via uw lokale boekhandel of via:
Uitgeverij Podium
Bruna.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.