vrijdag 16 september 2016

Ontvangen en nog te lezen: 'De HuisMeester', geschreven door Esther Vermeulen

Bureau MaRiT deel 6

De HuisMeester

Marit Johansen, privédetective en eigenaar van detectivebureau Bureau MaRiT op het Noordereiland in Rotterdam, geeft gehoor aan de noodkreet van Marc en Elsa Horn uit Barendrecht. De zoon van het echtpaar wordt al sinds het weekend vermist. Als vierentwintig uur later de politie wordt ingeschakeld, blijft ook het detectivebureau betrokken bij de opsporing van de achttienjarige jongen. Bij gebrek aan aanknopingspunten, ziet Marit zich gedwongen de hulp in te schakelen van iemand die een dubieuze rol in haar verleden heeft gespeeld. 

De situatie dreigt totaal uit de hand te lopen als de zoektocht naar twee jongens een geheel eigen leven gaat leiden. Als de emoties hoog oplopen, komt een mysterieuze dood in een ander daglicht te staan. Wie is de HuisMeester eigenlijk en welke rol speelt hij bij de verdwijning van Mat Horn? Uiteindelijk lijkt deze zaak ook zijn weerslag te hebben op het detectivebureau van Marit Johansen. 

Een meeslepende, huiveringwekkende detective met in de kern een zeer actueel thema: gameverslavingen. Behalve het boek is er ook een bijzondere app: download de gratis izi-TRAVEL-app op je telefoon en maak een mooie wandeling over het Noordereiland. Je loopt langs de oevers van de Maas en ontdekt het detectivebureau MaRiT.

De auteur: 
(foto: website Buraeu MaRit)

Al haar hele leven heeft Esther Vermeulen een voorliefde voor detectiveverhalen. Ze studeerde economie aan de HES in Rotterdam en werkt bij een IT-bedrijf, maar haar grote passie is het schrijven van spannende verhalen. In haar vrije tijd praat Esther met rechercheurs van verschillende vakgebieden en doet ze research naar politiezaken. Al haar boeken spelen zich deels af in haar geboorteplaats Rotterdam en omgeving.
(bron: Veltman Uitgevers)

Kijk ook op de  website van Bureau MaRiT

Reserveer De HuisMeester bij uw lokale boekhandel of via:

Esther signeert De HuisMeester bij
*Boekhandel Snoek, Rotterdam vrijdag 30 september van 16.00 tot 17.00 uur.
*The Readshop, Barendrecht zaterdag 1 oktober van 10.30 tot 11.30 uur
*Boekhandel Van Rietschoten, Winkelcentrum Keizerswaard, Rotterdam zaterdag 1 oktober van 14.00 tot 15.00 uur.
(bron: Veltman Uitgevers)

Boekgegevens:
Titel: De HuisMeester
Auteur: Esther Vermeulen
Genre: detective
Uitgave: paperback, 256 pagina's
Uitgever: Veltman Uitgevers, verwacht 26 september 2016
ISBN: 978 90 48314 00 3
ISBN: 978 90 48314 08 9 (Ebook)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.