zaterdag 17 september 2016

Om naar uit te kijken en nog te lezen: 'Angst regeert De Vulpen'

Boek 4 uit de BOEK10-reeks

Angst regeert De Vulpen

Op basisschool De Vulpen gaat het roer om als Katja Poot de leiding krijgt. Een knappe dame die precies weet wat ze wil en met een duidelijke voorkeur voor sommige teamleden probeert ze alles naar haar hand te zetten. Met haar charmes denkt ze ver te komen. Maar als ze verkeerde beslissingen neemt, is de toon gezet. Niet alleen teamleden, ook ouders gaan aan haar kennis van zaken twijfelen. De sfeer wordt grimmiger. Het verzoek om zelf op te stappen, slaat Katja van de hand. Ze is nog lang niet klaar met ‘De Vulpen’…

De auteur:
(foto: aangeleverd door Godijn Publishing)
Jolanda Zuydgeest – Prins (1962) groeit op in een gezin met negen kinderen. Als kind is ze al druk; veel lezen, lekker schrijven en creatief bezig zijn. Na een onbezorgde jeugd trouwt ze met Alex en samen krijgen ze drie fijne dochters.
Als creatieve moeder krijgt ze een baan als onderwijsassistent op de basisschool aangeboden. De volgende stap is het volgen van de PABO. Inmiddels staat ze alweer vijftien jaar, met heel veel plezier, als leerkracht in de kleutergroep. Ze wil zich verder ontwikkelen in het schrijven en volgt een driejarige cursus in Amsterdam; kinderverhalen schrijven bij Script+. In opdracht van uitgeverij Cantecleer/Tirion maakt ze, samen met een vriendin, vijf boekjes met kindertraktaties.
Daarna volgt ze meerdere cursussen als creatief schrijven, boekschrijven.nl en roman schrijven. Na haar verhuizing in een nieuwe wijk, schrijft ze columns voor de ‘wijkwijzer’ en voor een supermarktketen verzorgt ze de verhaaltjes voor het zomerboek. Ze doet graag mee met schrijfwedstrijden. Als ze wint met een spannend verhaal bij de bibliotheek, en ook via een landelijke wedstrijd hoog eindigt, groeit haar zelfvertrouwen! Niet alleen kinderverhalen ook schrijven voor volwassenen vindt ze een uitdaging. Haar grootste wens is om een eigen boek te schrijven!

Het resultaat: Angst regeert De Vulpen.

Reserveer Angst regeert De Vulpen bij uw lokale boekhandel of via:
Godijn Publishing Reserveer alvast het boek voor 21 september 17.00 uur en ontvang na 22 september een gesigneerd exemplaar door Jolanda Zuydgeest.
bol.com
Heel Nederland leest

Boekgegevens:
Titel: Angst regeert De Vulpen
Auteur: Jolanda Zuydgeest
Genre: roman
Uitgave: paperback, 175 pagina's
Uitgever: Godijn Publishing-BOEK10, lancering 22 september 2016 bij Verkadefabriek Den Bosch
ISBN: 978 94 92115 13 3Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.