zaterdag 10 september 2016

Ontvangen: 'Naomi' het sluitstuk van De Mooie Moorden-trilogie, geschreven door Philip Le BonNaomi
De Mooie Moorden III

Nadat de Israëli's zowel haar familieleden als haar dromen uitroeiden, is de Palestijnse Naomi uitgegroeid tot een van de meest gewetenloze terroristen van de Al-Aqsa Martelarenbrigade. Maar dan wordt ze gevangengenomen door de Shin Bet, de Israëlische geheime dienst. Wanneer Naomi immuun lijkt voor de vele 'manipulaties', laat de Shin Bet een expert in onzichtbare marteltechnieken overkomen vanuit Guantánamo Bay. Haar einde lijkt nabij, tot ze dankzij de huurling Troy weet ze te ontsnappen. Naomi zal nooit meer dezelfde zijn. Toch besluit Troy haar in te zetten voor zijn volgende missie, een privékwestie die hem héél gevoelig ligt...

Dit spannende derde deel van De Mooie Moorden brengt de verhalen van Sara, Benissa en Naomi samen.
Eerder las ik Benissa.

De auteur:
(foto: Krant van Blankenberge)

Philip Le Bon woont in de buurt van Brugge. Hij werkt projectmatig als beveiligingsadviseur voor bedrijven en openbare instanties… óf hij schrijft. Met de bloedstollende reeks De mooie moorden heeft hij zich ontpopt tot een meesterlijk regisseur van criminele actie, spanning en psychologie.

Koop Naomi via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: Naomi – De Mooie Moorden
Auteur: Philip Le Bon
Genre: Thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: Lannoo, 12 juli 2016
ISBN: 978 94 01428 72 9

Met dank voor het recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.