donderdag 19 januari 2017

In de brievenbus: 'Papadag', geschreven door Jet van Vuuren

Een schokkende gebeurtenis uit het verleden, heeft grote consequenties in het heden.

Papadag

Boekgegevens:
Titel: Papadag
Auteur: Jet van Vuuren
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's 
Uitgevers: Karakters Uitgevers BV, 15 januari 2017
ISBN: 978 90 45211 50 3
ISBN: 978 90 45212 71 5 (eBook)
NUR: 332

In overleg met haar man Erik laat Maud haar gezin en hun bedrijf op Walcheren achter om tijdelijk haar intrek te nemen op een flatje in de buurt van haar moeder, Heleen. Wat echter niemand weet, is dat Maud niet alleen om nobele redenen mantelzorg verleent aan haar moeder, maar uit bittere noodzaak.

Maud wordt namelijk via Facebook gestalkt en gechanteerd. Iemand uit Heleens verleden zegt te weten dat Heleen ooit haar bloedeigen zus – de tante van Maud – heeft vermoord. En volgens deze stalker zijn er meer zaken die het daglicht niet kunnen verdragen en Maud en haar gezin kunnen ontwrichten.

De auteur:

Jet van Vuuren won verschillende verhalenwedstrijden. Ze is geboeid door vrouwenverhalen en alles in haar schrijverij draait dan ook om vrouwen met een bepaalde achtergrond. Een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar.
Jet schreef een pocket voor Margriet en heeft acht succesvolle thrillers op haar naam staan. Eerder las ik van haar Wintergast. 
Papadag is haar negende thriller.
Kijk ook even op haar website.

Nieuwsgierig geworden?
Papadag koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.