vrijdag 6 januari 2017

In de brievenbus: 'Planet X', geschreven door Han PeetersPlanet X

Planet X is een planeet die onderdeel uitmaakt van ons zonnestelsel in een baan rondom onze Zon en de ster Nemesis. De Zon en de zusterster staan ver van elkaar verwijderd en Planet X heeft een omloop van 3600 jaar. Een van de laatste keren dat het aan ons voorbij kwam veroorzaakte het wereldwijd de zondvloed, zoals in het Oude Testament staat beschreven. Daarin wordt Planet X 'Wormwood' genoemd en elke cultuur uit de oudheid heeft er een andere benaming voor. Het is de aanstichter van het onheil in 'De Openbaring van Johannes', het laatste deel van de Bijbel, waarin de eindtijd wordt beschreven. 

Planet X is door haar magnetische veld al de veroorzaker van de huidige bizarre weersomstandigheden en de vele aardbevingen. Het is in aantocht en het wordt doodgezwegen in de media. Echter niet door Marc en Inge Hamelinck die een Nederlandse website beheren waarop zij wereldwijd het nieuws over Planet X verzamelen. Het wordt de vreselijke waarheid als Planet X zich op een dag vanachter de Zon vertoont, waardoor het voor iedereen op Aarde met het blote oog zichtbaar is. 

Het leidt tot grote paniek en Marc, Inge plus de redactieleden van de website krijgen nog veel meer met de aanstormende planeet te maken... 

De auteur:
(foto: website auteur)

Biografie op de website van Han Peeters:
Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Teveel om daar in een korte tekst weergave van te doen. Mijn verhaal is te vinden in mijn autobiografie 'Afscheidsboek'. Als je dat boek gelezen hebt, dan weet je precies wie ik ben. 
'Planet X' is het twaalfde boek van Han Peeters.

Eerder las ik van deze auteur

Planet X koopt u via uw lokale boekhandel of bij

Boekgegevens:
Titel: Planet X
Auteur: Han Peeters
Genre: science fiction
Uitgave: paperback, 200 pagina's
Uitgever: ClusterEffect, 2016
ISBN: 978 94 62170 93 3
ISBN: 978 94 62170 94 0 (Ebook)

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.