zaterdag 14 januari 2017

In de brievenbus: 'Opvliegers! De roman' - Sabine van den Eynden

Vorige week kreeg ik de uitnodiging van Meulenhoff - Boekerij voor de Opvliegers!- nieuwjaarsborrel , maar kon helaas niet aanwezig zijn. Een paar dagen later mocht ik het boek ontvangen, waarvoor hartelijk dank.

Opvliegers! de Roman 
Een echte vriendinnen-comedy


'Opvliegers!' van producent Rick Engelkes tourde een jaar lang door grote Nederlandse theaters en trok overal volle zalen – in het voorjaar van 2017 gaat de nieuwe theatershow van start.

Vier hartsvriendinnen beginnen allemaal de overgangsleeftijd te bereiken. Daar gaan ze heel verschillend mee om: Lydia is een diva die het lichamelijk verval te lijf gaat met pillen en plastische chirurgie, Ellen gaat op de spirituele toer, Sas probeert nog meer te werken en actief te zijn, en Keet knutselt zich door de lastige periode heen. Als de vriendinnen voor de vijfde keer samen op vakantie gaan, moet dat een heerlijke ontsnapping worden aan de beslommeringen van het dagelijks leven. Op Bali hopen ze hun relatieperikelen en andere worstelingen even te vergeten. Maar wie op reis gaat, neemt altijd zichzelf mee…


Opvliegers! de Roman

In Opvliegers! de roman word je vriendinnen met Lydia, Ellen, Sas en Keet. Hun herkenbare ups en downs in de liefde, hun eigenzinnige kijk op het verlies van hun jeugd, hun gezamenlijke reisjes en wat die opleveren aan nieuwe inzichten: dit vrolijke boek vertelt het allemaal!


De pers over de theatershow Opvliegers!

‘Lachend in de overgang!’ De Telegraaf
‘Zonder twijfel een van de leukste en vrolijkste voorstellingen die er zijn.’ Musicalvibes.info
‘Girl Power!’ Dagblad van het Noorden

De auteur:

Scenarioschrijver met degelijke dramaturgische achtergrond. Ruime ervaring met soap en televisiedrama. Daarnaast vijf romans gepubliceerd en de zesde in de maak. Geïnteresseerd in schrijven voor film en televisie, redigeren, script-dokteren en lesgeven.

Specialties: televisiedrama, literaire thrillers, jeugdseries, soap.
Uitgaven: o.a. Deadline, een literaire thriller.

'Opvliegers! De roman' koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:
Titel: Opvliegers! De roman
Auteur: Sabine van den Eynden
Genre: roman
Uitgave: paperback, 304 pagina's
Uitgever: Boekerij, december 2016
ISBN: 978 90 22580 13 4
ISBN: 978 94 02308 64 8 (e-book)
NUR: 301

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.