zaterdag 8 januari 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Anubis' dans' geschreven door Joke De Meyer

 


Anubis’ dans

Samenvatting:

Sam Levins, de eigenaar van een Gents reclameagentschap, komt om het leven bij een auto-ongeval. Kort nadien worden zijn familieleden geconfronteerd met moord en demonen uit het verleden. Iedereen is gefascineerd door het oude Egypte en vooral door Anubis. 

Om Sams bedrijf te laten overleven, moet er een belangrijk contract afgesloten worden met een grote hotelketen. Maar tijdens een tuinfeest slaat het noodlot opnieuw toe. Een zaak voor het bekende Gentse speurdersteam. Wie zit hierachter, Ra Ra Ra of Re Re Re? 

De auteur:

Dood af en toe eens de tijd met een moord. Dat is al een aantal jaren het devies van schrijfster Joke De Meyer. Ook met haar nieuwste misdaadroman Anubis’ dans dompelt ze zich onder in het detectivegenre. En haar detectivereeks is – zoals we intussen weten – allesbehalve standaard! 
Vloeiend verweeft de schrijfster magisch-realistische thrillerelementen en een mystieke sfeer met een uitstekend gevoel voor komedie. Zo is Anubis’ dans alweer een roman vol mysterieuze raadsels en hilarische situaties, die lekker wegleest.

De belevenissen van een fictief en prettig gestoord politieteam in Gent vormen de rode draad. De hoofdpersonages zijn charmant, ijdel, maar ook vol zelfrelativering en humor. De combinatie van niet-alledaagse raadsels met ludieke situaties maken de verhalen van Joke De Meyer boeiend en toegankelijk voor een zo ruim mogelijk publiek. 
Jokes levensleuze willen we u niet onthouden: Humor houdt de fontein der eeuwige jeugd bruisend.
(bron info: Beefcake Publishing)

Anubis’ dans koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens:

Titel: Anubis’ dans
Auteur: Joke De Meyer
Genre: thrillers, detectives
Uitgave: paperback, 157 pagina’s
Uitgever: Beefcake Publishing, oktober 2021
ISBN: 9789493111806
NUR: 331
Met dank aan Beefcake Publishing voor het toezenden van een recensie-exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.