maandag 17 januari 2022

Zorgt de debuutroman van Alexandra Leijs ‘De Parenclub’ voor rode oortjes? Vandaag in de schijnwerpers:

 


De Parenclub

In De Parenclub belandt styliste Sannie na een ruzie met haar vriend bij haar dementerende moeder. Terwijl ze tijdelijk afstand neemt van haar relatie op de logeerkamer in het verzorgingshuis, zoekt haar ex-vriend Bart na jaren weer contact. Dit brengt een stroom aan herinneringen op gang aan de turbulente periode waarin ze samen met Bart al haar seksuele grenzen verlegde. Van camsex en trio’s tot parenclubs, voyeurisme en partnerruil. Stapelverliefd ging ze over meer grenzen heen dan ze wilde. Durft ze zich nog kwetsbaar op te stellen in haar nieuwe relatie, die vergeleken bij de vorige maar braaf is? Of weet haar dominante ex haar alsnog terug te winnen? 

De Parenclub is een sprankelende debuutroman, die zowel sexy als ontluisterend is. De spannende seksscènes worden afgewisseld met pijnlijk grappige situaties waarin je ongewild terechtkomt als je bij je demente moeder gaat logeren. Een must-read voor iedereen die weleens zou willen binnengluren in een parenclub én voor degenen die een dementerende ouder hebben.

De auteur

Alexandra Leijs (48) werkte jarenlang als professioneel danseres bij het Internationaal Danstheater. Inmiddels werkt ze al 20 jaar als hair- en make-up artist met onder anderen topmodellen en BN’ers.
De Parenclub is haar debuutroman.

De Parenclub kreeg met dit interview met Alexandra Leijs door Daphne Keislair ook aandacht in het tijdschrift Linda

De Parenclub koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:


Boekgegevens

Titel: De Parenclub
Auteur: Alexandra Leijs
Genre: gezin & relaties, seks & seksualiteit
Uitgave: paperback, 190 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, december 2021
ISBN: 9789464249200
NUR: 455


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.