woensdag 19 januari 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Bullseye' geschreven door Vera Stupenea

 


Bullseye

‘Kijk uit! Mike is terug in je leven.’ 

Claudia kijkt naar haar Instagram bericht. Wat zou het betekenen? Wie is de vrouw die het bericht heeft gestuurd? En wie bedoelt ze met Mike? Michael van Kessels, een beroemde darter, die Claudia weer volgt op Instagram? 
Als een thrillerschrijfster vindt Claudia het uiterst interessant om de antwoorden op deze vragen te vinden en gaat ze dus ook op onderzoek uit. Ze spreekt met de vrouw af. En ook gaat ze daten met Michael. Hoe verder ze in haar onderzoek komt, hoe meer ze zich realiseert dat ze moet vrezen voor haar eigen leven. 
Maar stoppen is voor Claudia geen optie.

De auteur:

Vera Stupenea (1973) werd geboren in Siberië, Rusland en groeide op in Chisinau, Moldavië. Ze voltooide daar haar gymnasiumopleiding en later haar universitaire opleiding in moderne vreemde talen. Na haar studie ging Vera werken bij de Verenigde Naties in Chisinau. Een jaar later kreeg ze een studiebeurs om in Nederland te studeren. 
In 1997 kwam Vera naar Nederland, voltooide haar doctorandus opleiding aan het Institute of Social Studies in Den Haag en werd docent Engels aan het Petrus Canisius College in Alkmaar. Een paar jaar later begon Vera met het schrijven van Engelse lesboeken voor verschillende educatieve uitgeverijen, zoals Malmberg, ThiemeMeulenhoff, Noordhoff Uitgevers enz. 
Inmiddels is zij auteur van ruim 60 educatieve boeken. In haar vrije tijd golft Vera graag. Ze houdt ook van reizen.

Moord om de Hoek is Vera haar debuut als fictie-auteur. Haar tweede thriller High class date, een spannende thriller met een aantal smaakmakende en actuele elementen zoals erotiek, mystiek, drones enz., kwam uit bij uitgeverij Aspekt in oktober 2019. Ook haar derde thriller Bullseye verscheen bij Aspekt in april 2021. 

Neem een kijkje op haar website voor meer informatie over deze auteur en haar werk. 

Eerder las ik van Vera Stupenea: 

Bullseye koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Bullseye
Auteur: Vera Stupenea
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 220 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, april 2021
ISBN: 9789464240740
NUR: 305


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.