zondag 2 januari 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Zoek het geheim' geschreven door Henriëtte Hemmink

 


Zoek het geheim

Samenvatting

Minke en Mats horen tot hun verbijstering dat hun moeder vroeger verliefd was op Liam. Een echte indiaan. Mam beloofde Liam toen dat ze elkaar ooit weer zouden ontmoeten in Lost River ergens in Canada vanwege een belangrijk geheim.

Minke en Mats kunnen het nauwelijks geloven. Ze vertrekken naar Canada waar ze samen met hun moeder in een camper op zoek gaan naar Liam en het geheim van de Guswentha. Voordat ze het weten begint voor hen een heel spannend avontuur.

De auteur

Henriëtte Hemmink (1957) is een succesvol schrijver van meer dan 100 romans en jeugdboeken. Van haar populaire boeken zijn bijna 1.000.000 boeken verkocht. Ze heeft een aansprekende, filmische stijl en haar verhalen zijn zorgvuldig opgebouwd. De personages in haar boeken worden geconfronteerd met de dilemma's van het leven: liefde, dood, jaloezie, kwetsbaarheid, verraad, afgewezen worden en dit verpakt ze in spannende verhalen met onverwachte wendingen en afloop. Henriëtte Hemmink verstaat de kunst van het weglaten en juist daarom maken haar verhalen diepe indruk.

Neem ook een kijkje op de auteurspagina van Henriëtte Hemmink bij Uitgeverij Aspekt.

Zoek het geheim koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:Boekgegevens:

Titel: Zoek het geheim
Auteur: Henriëtte Hemmink
Genre: jeugdboeken, mens en maatschappij
Uitgave: paperback met illustraties, 190 pagina’s
Uitgever: Uitgeverij Aspekt, november 2021
ISBN: 9789464248593
NUR: 766


Met dank aan Uitgeverij Aspekt voor het toezenden van een exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.