donderdag 20 januari 2022

Vandaag in de schijnwerpers: 'Het eindigt met jouw dood' geschreven door Alexander Olbrechts

 


Het eindigt met jouw dood

De relatie van Manon De Ridder en Daniël Snoeck komt onder druk te staan wanneer ze een eigenaardige dreigbrief krijgen. “Het eindigt met jouw dood” luidt de mysterieuze boodschap. Wanneer het stel wordt gestalkt en Manon spoorloos verdwijnt, slaan de stoppen bij Danny door.

Nico, Danny’s vriend, worstelt met een relatiecrisis. Zijn vrouw stapt achter zijn rug in een geblindeerde luxewagen met chauffeur. De twee vrienden gaan op onderzoek uit om erachter te komen wat er met hun vrouwen aan de hand is.

Dankzij de hulp van Nico’s broer ontdekken ze dat Daniëls moeder haar zoon dertig jaar geleden aan een geheimzinnig experiment heeft laten deelnemen. Een bedrijf dat bestempeld wordt als Omega Corporatie heeft in de jaren tachtig experimentele therapie op baby’s toegepast. Is het schaduwbedrijf na al die jaren zijn testobjecten aan het ophalen? 
Lukt het Danny om Manon terug te vinden en weet hij uit de klauwen van Omega Corporatie te blijven?

De auteur

Alexander Olbrechts won de schrijfwedstrijd Fatale Ontmoeting met zijn novelle ‘De Tantalusmoorden’. 
Hij is als medisch laboratoriumtechnoloog werkzaam in een van de grootste bloedbanklaboratoria van België en verwerkt zijn medische achtergrond graag in zijn verhalen. 
Hij probeert als schrijver van het platgetreden pad te blijven, door verschillende elementen in het verhaal te incorporeren en met andere invalshoeken te experimenteren. 

Het eindigt met jouw dood koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens
Titel: Het eindigt met jouw dood
Auteur: Alexander Olbrechts
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 346 pagina’s
Uitgever: Godijn Publishing, december 2021
ISBN: 9789493266285
ISBN: 9789493266421 (eBook)
NUR: 301


Met dank aan Godijn Publishing voor het toezenden van een recensie-exemplaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.