donderdag 16 maart 2023

Graag uw aandacht voor: 'Bezwete Inkt' geschreven door Cecile Koops

 Verhalen om in weg te duiken


Bezwete Inkt

'Bezwete inkt' is een bundel met korte en langere verhalen. Spannende, vrolijke, zware en lichte verhalen die intrigeren. Een scala aan emoties passeert de revue. Laat het maar aan Cecile over om van elk met schwung geschreven verhaal een pareltje te maken. 

Dit zegt Wilma Kuijntjes over ‘Bezwete Inkt’: ‘Wat een ongelooflijk leuke verhalen. Lekker spannend. De afloop zag je vaak niet aankomen, dat maakt deze verhalen zo goed.’ 

Cecile verdiende haar sporen met korte verhalen en gedichten die de nodige prijzen wonnen. Werk van haar hand is inmiddels in een vijftigtal bundels opgenomen. Haar debuutroman ‘Het huis in Trastevere’ verscheen eind 2020, haar tweede roman ‘In Alle Staten’ eind 2021. 

De auteur over zichzelf:

"Geboren en getogen in het Gooi, woonde ik sinds mijn studietijd – Neerlandistiek, bij de Universiteit van Amsterdam –  in de hoofdstad. Naast studeren, beleefde ik een vrolijke tijd als kok en later als bedrijfsleider bij een café-restaurant in die stad, waar de dorpse verlegenheid voorgoed het onderspit begon te delven. Later volgde een serieuzere carrière, als senior productmanager in een internationale omgeving, bij een grote bank. Voor mijn werk reisde ik regelmatig door Europa.

Zo’n twintig jaar geleden keerde ik terug naar de streek waar mijn wortels liggen. Een relatie armer en een dochter rijker. Vrijwel heel mijn leven was ik dol op schrijven, schilderen, tekenen en tuinieren. Die vermaledijde tijd ervoor vinden, als alleenstaande moeder naast een meer dan fulltime baan, bleef lastig. Wel volgde (en volg) ik talloze schrijfcursussen, als schrijver ben je immers nooit uitgeleerd."

Meer informatie over Cecile en haar werk is te vinden op haar website.

Bezwete Inkt koopt u bij (de webwinkel van) uw lokale boekhandel of bij:

Boekgegevens:

Titel: Bezwete Inkt
Auteur: Cecile Koops
Genre: kortverhalen
Uitgave: paperback, 295 pagina’s
Uitgever: Ambilicious LLP, maart 2023
ISBN:  9789493275706
NUR: 303

(bron info: Ambilicious LLP)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.