donderdag 11 september 2014

NTL: 'De Monogram Moorden' van Sophie Hannah. Een nieuw Hercule Poirot mysterie!


De Monogram Moorden

De titel van de nieuwe Agatha Christie is wereldwijd bekendgemaakt: The Monogram Murders!
In mei is de titel bekendgemaakt van de nieuwe Agatha Christie die wereldwijd op 8 september aanstaande is verschenen: 'The Monogram Murders'. Het nieuwe Hercule Poirot mysterie zal voor de Nederlandstalige markt 'De Monogram Moorden' gaan heten.

'De Monogram Moorden' speelt zich af in 1929. Poirots rustige avondmaal in een Londens etablissement wordt verstoord als een opgejaagde, jonge vrouw hem toevertrouwt dat iemand op het punt staat haar te vermoorden. Ze is doodsbang, maar zegt dat het recht zal zegevieren als ze dood is, en ze smeekt Poirot geen onderzoek te verrichten in het geval van haar dood.

Later die nacht worden drie mensen dood aangetroffen in een fancy Londens hotel. De moordenaar heeft drie sinistere aanwijzingen achtergelaten, een bij elk lichaam. Al snel is Hercule Poirot verwikkeld in de zaak en terwijl hij alles op alles zet om de bizarre stukjes van de puzzel in elkaar te zetten, maakt de moordenaar zich klaar om weer toe te slaan...

Middels een YouTube video op www.agathachristie.com onthult Sophie Hannah persoonlijk de titel en vertelt de fans en pers over dit bijzondere project.
Klik op onderstaande link voor het filmpje: http://www.agathachristie.com/christies-work/stories/the-monogram-murders/541

Over de auteur: 

Sophie Hannah (1972) is een Engelse bestsellerauteur van romans, thrillers, kinderboeken en poëzie. Haar boeken worden uitgegeven in 27 landen en werden bekroond met onder andere de Crime Thriller of the Year Award en de Specsavers National Book Award. Sophie Hannah woont met haar man en twee kinderen in Cambridge.

Boekgegevens:

Auteur: Sophie Hannah
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 320 pagina's
Uitgever: Mistral
ISBN: 978 90 48822 05 8

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.