donderdag 11 september 2014

NTL: 'De zilveren ster' van Jeannette Walls.


De zilveren ster
~Flonkerende roman over machtsmisbruik, tegenspoed en liefde ~

Californië, 1970. 'Bean' is twaalf jaar en haar zusje Liz is vijftien wanneer hun moeder, de artistieke Charlotte, hen voor de zoveelste keer in de steek laat. Ze heeft genoeg geld voor de meisjes achtergelaten om het een paar maanden uit te houden. Op een dag komt Bean uit school en ziet ze een politieauto voor de deur staan. Liz en zij besluiten te vluchten voordat ze in handen van de kinderbescherming vallen. Ze gaan bij hun oom Tinsley in Virginia wonen, in een groot huis dat al enkele generaties in de familie is. Daar zal Bean ontdekken wie haar vader is en waarom haar moeder destijds haar ouderlijk huis in Virginia verliet.


Over de auteur:

Jeanette Walls groeide op in West Virginia. Ze werkte jarenlang als journaliste in New York. Haar bekroonde Het glazen kasteel en Ontembare paarden werden internationale bestsellers, waarvan de rechten aan meer dan twintig landen zijn verkocht.

Boekgegevens:

Auteur: Jeanette Walls
Genre: roman
Uitgave: paperback, 304 pagina's
Uitgever: The House of Books, 15/09/2014
ISBN: 978 90 44344 84 4

Ook als Ebook verkrijgbaar ISBN: 9789044344851


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.