vrijdag 12 september 2014

NTL: 'Lege steden' van Jasper Polane. Het eerste deel van de fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOMLege steden
~De onzichtbare maalstroom deel 1~

Twee identieke steden, gelegen in parallelle werelden: een victoriaans aandoende stad, die in de gaten wordt gehouden door gedachtelezers, en een modernere versie, waar de bevolking de beschikking heeft over uitzonderlijke apparaten.

Wetenschapper Werner Boren wordt ontvoerd en van de ene wereld naar de andere wereld gebracht om daar te werken aan de geavanceerde machines. Heike Krim, een jonge vrouw die bij de inquisitie werkt, probeert hem op te sporen. Dan ontdekt Werner een derde mysterieuze versie van de stad, die niet zo verlaten is als hij lijkt...
LEGE STEDEN verhaalt over sociale onderdrukking, religieuze vervolging, wetenschappelijke ontdekkingen en verschrikkelijke nachtmerries. Het is het eerste deel van Jasper Polane's fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

Let op: morgen 13 september 2014 vindt de  boekpresentatie plaats in Leiden.

Over de auteur : 
Jasper Polane (1973) is schrijver, regisseur en oprichter van Quasis Uitgevers. Als scenarist schreef hij tekenfilmseries voor televisie. Er zijn een aantal kinderboeken van zijn hand verschenen bij Just Publishing. Lege steden is zijn eerste boek voor volwassenen. Hij woont met zijn gezin in Leiderdorp.

Boekgegevens:
Auteur: Jasper Polane
Genre: fantasy
Uitgave: paperback, 288 pagina's
Uitgever: Quasis Uitgevers, 2014
ISBN: 978 94 92099 00 6


2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Dank je voor je reactie, Ellis. Mijn recensie kun je later op mijn blog terugvinden. Warme groet, Mieke.

      Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.