vrijdag 19 september 2014

NTL: 'Na Melanie' van Svea Ersson. Een psychologische thriller.


Na Melanie


Het vrijstaande huis in de geboortestreek van haar vriend Jochem leek perfect. De grote tuin maakte het uitstekend geschikt voor een gezin met kinderen, Rosalins grootste wens. Eenmaal in Haarwoude aangekomen, vervaagt Rosalins geluksgevoel snel. De vorige bewoonster blijkt zichzelf van het leven te hebben beroofd en Jochems ex, Suzan, woont op nog geen vijf kilometer afstand. Terwijl Rosalin wanhopig probeert zwanger te worden, dringt het verleden zich aan haar op. Wat heeft zich vroeger in het huis afgespeeld? Waarom wordt Rosalin bedreigd als ze daar achter probeert te komen? Welke rol speelt Jochem? En wie is de vader van de baby van Suzan?


Over de auteur: 
Hoewel haar naam anders doet vermoeden is Svea Ersson wel degelijk Nederlands. Ze werd in 1965 in Heemskerk geboren. Haar achternaam dankt ze aan haar opa, een Zweedse zeeman die met een Nederlands meisje trouwde. Svea won in 2008 de manuscriptenwedstrijd uitgeschreven door Verbum Crime. De jury was onder de indruk van haar beeldende schrijfstijl en enorme fantasie. Svea is getrouwd en heeft een zoontje.
Kijk ook even op haar website.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Auteur: Svea Ersson
Genre: psychologische thriller
Uitgave: paperback, 350 pagina's
Uitgever: De Crime Compagnie, september 2014
ISBN 978 94 961091 21 5
Ebook 978 94 61091 46 8


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.