woensdag 22 juli 2015

EN DE WINNAAR IS.....


Iedereen hartelijk dank voor het meedoen aan deze winactie. De winnaar van een door Lydia van Houten  gesigneerd exemplaar van 'Doodstil' is bekend.


Omdat ik geen hondje heb dat de briefjes met de namen van de deelnemers uit een bakje wil zoeken heb ik manlief gevraagd een nummer te noemen. Dat was Nummer 1. Dat nummer hoort bij de eerste persoon die reageerde op deze blog en dat is:

                                            MIEKE WIJNANTS                                                           

Mieke, van harte gefeliciteerd! Stuur jouw adresgegevens via het contactformulier binnen een week naar me toe of via een pb op mijn Facebook-pagina Mieke's blog: Graag Gelezen! Ik zorg er dan voor dat het boek zo snel mogelijk naar je toe komt.

Hartelijk dank aan Lydia van Houten en Uitgeverij Kabook voor het mogelijk maken van deze winactie!

4 opmerkingen:

 1. Wow....super ! Helemaal blij ! Ik ga vast en zeker genieten van dit boek ;)
  Dank je wel ;) Zal je een PB sturen met mijn adres.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste collega blogger,

  Ik zie tot mijn ontzetting dat er zonder toestemming een foto van mijn dochter is gebruikt (de winnaar is foto). Een foto dat op mijn eigen blog staat. Op de foto is autersrecht van toepassing, dit mag niet zonder toestemming en zonder bronvermelding zomaar gebruikt worden. Als blogster is het belangrijk om van dit soort zaken op de hoogte te zijn omdat je hiermee anders in de problemen kan komen. Ondanks dat deze foto van mijn dochter op het internet staat, betekent niet dat het dan zomaar gebruikt mag worden. Ik verwijs graag naar dit artikel: https://www.charlotteslaw.nl/2015/09/wanneer-en-hoe-mag-je-content-van-een-ander-gebruiken/

  Er zijn gelukkig wel manieren voor bloggers om toch aan foto's te komen. Dat kan door ze zelf te maken, stock foto's te gebruiken, of foto's te gebruiken met gratis licenties: http://www.blogaholic.nl/blogtips/gratis-fotos-stockwebsites/

  Ik wil graag vriendelijk verzoeken de foto weg te halen en in het vervolg mijn toestemming te vragen.

  Met vriendelijke groet,
  Diana (paleofamilie.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.