zaterdag 25 juli 2015

Nog te lezen: 'Het slagveld van de liefde' van Rutger van Reysen


Het slagveld van de liefde

Als relaties sneuvelen kan liefde standhouden. Vlak voor zijn dood schrijft Baer een brief aan zijn ex-vrouw Esther, die inmiddels met een andere man samenwoont. Hij vertelt het verhaal van zijn leven en geeft haar zijn kijk op hun relatie. Baer vertrouwt het papier toe wat hij haar nooit heeft kunnen vertellen. Het verhaal rakelt veel op, zowel bij Baer als bij Esther. Zal hij, met zijn schrijven, haar leven opnieuw ontwrichten? 'Het slagveld van de liefde' is een roman over liefde, lust, loslaten en een onverwerkt verleden.

Over de auteur:
Rutger van Reysen (1970) debuteerde in 2011 met De Adelaar Leeft, in 2013 volgde Het Tenue. Met Het slagveld van de liefde (2015) slaat hij een opmerkelijke nieuwe richting in. Zijn roman gaat over de complexiteit van de liefde waarin het leven van alledag een wig kan drijven en waarbij het verleden voortdurend op de achtergrond aanwezig is in het heden.

Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com

Boekgegevens:
Titel: Het slagveld van de liefde
Auteur: Rutger van Reysen
Genre: roman
Uitgave: paperback, 234 pagina's
Uitgever: Elikser Uitgeverij, juni 2015

ISBN: 978 90 89547 66 8  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.