zaterdag 25 juli 2015

Nog te lezen: 'Valse onschuld' van Judith A. Jance


Valse onschuld

Ze zitten haar op de hielen…

  Liza Machett vindt in het huis van haar moeder een fortuin in biljetten van 100 dollar. Een geschenk uit de hemel, tot blijkt dat haar vondst een stroom van geweld op gang brengt. In doodsangst vlucht ze, en ondertussen probeert ze uit te vinden hoe haar moeder aan het geld is gekomen. Haar zoektocht brengt haar naar Cochise County, Arizona.
  Daar wordt Joanna Brady, de eigenzinnige roodharige sheriff, op haar beurt geconfronteerd met een schokkende misdaad. Junior Dowdle, een vriend van haar, wordt dood gevonden in een spelonk. Bij zijn lijk worden een gewond katje en verminkte dieren aangetroffen.
  Twee zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Tot er een nieuw slachtoffer valt…

Over de auteur:Ooit raadde haar professor 'creative writing' haar met klem aan om een meer ‘ladylike’ vak te kiezen dan dat van thrillerauteur. Toen ze na jaren dit advies in de wind sloeg, koos ze veiligheidshalve voor de stoere versie van haar naam: J.A. Jance. Inmiddels is ze meervoudig New York Times bestsellerauteur, heeft ze meer dan 30 thrillers geschreven, zijn er miljoenen exemplaren van haar boeken verkocht en is ze een van de populairste schrijfsters van Amerika.Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:
Boekgegevens:
Titel: Valse onschuld
Auteur: Judith A. Jance
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 352 pagina's
Uitgever: HarperCollins Holland, juli 2015
ISBN: 978 94 02700 90 9
NUR: 330

ook als e-book verkrijgbaar

2 opmerkingen:

 1. Ik kreeg hem deze week onverwachts toegestuurd om te recenseren. Ben benieuwd of het is voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt altijd onverwachts en zonder begeleidend schrijven van deze uitgever.Dit is een eerste kennismaking voor mij met deze auteur en ik ben hartstikke benieuwd. Wordt vervolgd... :-)

   Verwijderen

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.