zaterdag 25 juli 2015

Nog te lezen: 'Bed & Breakfast' van Candy Brouwer - Een B&B in Frankrijk. Het klinkt zo lieflijk. Maar niets is minder waar…


Bed & Breakfast
Een erotische thriller om lekker te genieten van een mooie nazomer.  

Als Jessica’s oude schoolvriendin Danielle naar New York vertrekt voor een fotoshoot, vraagt ze Jessica op haar B&B te passen. Naast Jessica is alleen Danielle’s bloedmooie assistent Alain aanwezig. Dan arriveert er onverwacht een gast. Terwijl Jessica Danielle probeert te bereiken, neemt Sven zijn intrek in het gastenverblijf. Alain en Sven liggen elkaar niet en Jessica ontdekt algauw dat Sven met een speciale bedoeling is gekomen. Als een van de mannen een ongeluk krijgt waarbij hij in coma raakt en Danielle maar onbereikbaar blijft, vermoedt Jessica dat deze zaken met elkaar samenhangen. Ze begint te wroeten en doet een afschuwelijke ontdekking.

Over de auteur: 

Candy Brouwer (1978) schrijft onder pseudoniem, aangezien haar werkgever liever niet wordt geassocieerd met Candy's hobby: het schrijven van erotische thrillers. In het dagelijks leven is Candy namelijk woordvoerder van een bedrijf in de commerciele sector. Ze woont samen met haar vriend in de Randstad. Het Luxor Resort was haar eerste thriller.
Bestel (reserveer) dit boek via uw lokale boekhandel of via:
bol.com
Bruna.nl
Ako.nl

Boekgegevens:
Titel: Bed & Breakfast
Auteur: Candy Brouwer
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 300 pagina's
Uitgever: De Crime Compagnie, september 2015
ISBN: 978 94 6109 136 9  

2 opmerkingen:

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.