zaterdag 25 juli 2015

Nog te lezen: 'De heer Oscar Hilarius' van Aad Verhoef

De heer Oscar Hilarius

Als zijn ouders na de vliegramp van Biak in 1957 worden vermist, wordt de dan negentienjarige Herman Hazelaar liefdevol opgenomen door zijn flamboyante oom Oscar, een niet onbemiddelde vrijgezel. Herman groeit uit tot zijn persoonlijke assistent. In 1960 neemt oom Oscar hem mee op een rondreis door Siciliƫ.

In Palermo ontmoeten zij de bevallige Antonella Antonini, een onderzoeksjournaliste van het dagblad L’Ora. Door haar artikelen over de Cosa Nostra wordt zij met de dood bedreigd. Antonella is nogal gecharmeerd van Oscars droge humor en mede door de spanning waaraan zij blootstaat, gaat zij al snel op zoek naar zijn volle aandacht. Een trip met een luxe jacht op de Middellandse Zee pakt zij met beide handen aan om met Oscar en Herman SiciliĆ« te ontvluchten.

Over de auteur:Aad Verhoef is geboren in Rotterdam op 18 maart 1957. Lees meer over hem op zijn website.Koop dit boek via uw lokale boekhandel of via:

Boekgegevens:
Titel: De heer Oscar Hilarius
Auteur: Aad Verhoef
Genre: literaire roman
Uitgave: paperback, 198 pagina's
Uitgever: Manalone
ISBN:978 94 92157 02 7
NUR: 301, 330
Ook als e-book verkrijgbaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.