dinsdag 19 december 2017

Nog te lezen: 'Beet', geschreven door Marc KerkhofsBeet
Een thriller met tanden

Boekgegevens
Titel: Beet
Auteur: Marc Kerkhofs
Genre: thriller
Uitgave: paperback, 262 pagina’s
Uitgever: Godijn Publishing BOEK10, december 2017
ISBN: 978 94 92115 47 8
NUR: 332

Van de achterflap:
George is onderhoudsman op een carwash. Op een avond, als hij moet overwerken, ontdekt hij een vreemd schepsel in de waterput. Zonder dat hij het wil, hecht het dier zich aan hem en met gemengde gevoelens aanvaardt George die vriendschap. Zijn vrouw Diana ontfermt zich over het wezen en bekommert zich niet om de herhaaldelijke waarschuwingen van haar man. Als boerendochter weet ze hoe ze moet omgaan met dieren. Dat de vreemde indringer hun hele wereld op zijn kop zet, beseft George pas wanneer het te laat is.

Beet is een roman over het onbekende en vervreemding. Over vastgeroeste gewoontes en de angst om te verliezen.

Beet: het sluipend vergif van onvoorzichtigheid

De auteur:
(foto: Godijn Publishing)

Marc Kerkhofs (1964) is geboren in het landelijke Dilsen-Stokkem, gelegen aan de Maas in Belgisch Limburg. Momenteel woont en schrijft hij in Edegem, bij Antwerpen. Hij werkt achtereenvolgens als slager, wordt onderhoudstechnieker van autowasstraten en schoolt zich intussen bij als computertechnicus. Tussendoor schrijft hij, al van sinds hij op de lagere school de fascinerende wereld van de taal ontdekt. 
Op zijn vijftigste besluit zijn rug er de brui aan te geven. Tijd om terug te vallen op zijn verwaarloosde liefde: schrijven. Sindsdien is het zijn hoofdactiviteit.
Lees meer over Marc op de auteurspagina van Godijn Publishing.

Met dank aan Godijn Publishing BOEK10 voor het toezenden van dit recensie-exemplaar. Recensie volgt o.a. op dit blog.

Beet koopt u bij uw lokale boekhandel of bij:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.