vrijdag 1 december 2017

Vandaag ontvangen: 'Zwoele ritmes', geschreven door Claudia VanzegbroeckZwoele ritmes

Boekgegevens
Titel: Zwoele ritmes
Auteur: Claudia Vanzegbroeck
Genre: roman
Uitgave: paperback, 294 pagina's
Uitgever: Uitgeverij Gopher, november 2017
ISBN: 9789051799736

Tara gaat gebukt onder haar duffe kantoorbaan in hartje Brussel en balanceert op de rand van een burn-out. Dat ze op het punt staat om te trouwen geeft haar bestaan wat glans. Maar dan, tijdens een swingend feest bij haar beste vrienden Dan en Rebecca, betrapt ze haar verloofde Jason met een ander. 
Diep geschokt belandt Tara algauw in een burn-out. Ze verliest haar flat en haar job en beseft dat ze er nu alleen voor staat. 
Miguel, een gepassioneerde popster met Puerto Ricaanse roots, moedigt haar aan om de dromen die ze altijd heeft genegeerd waar te maken. 
Zal Tara hierin slagen en uiteindelijk weer geluk in haar leven vinden?

De auteur:
(foto; auteurspagina Gopher)

Op jonge leeftijd startte Claudia Vanzegbroeck met een klassieke balletopleiding en sindsdien heeft het dansen haar nooit meer losgelaten. Vol overgave begon zij zich uit te leven in jazzballet, hiphop, salsa en stijldansen.

Intussen droomde Claudia ervan om een boek te schrijven. Dankzij haar rijke fantasie had ze nooit gebrek aan inspiratie. Gesteund door tal van schrijfopleidingen heeft Claudia uiteindelijk in 2017 haar droom kunnen verwezenlijken met 'Zwoele ritmes', een roman waarin twee grote passies samenvloeien.

Zwoele ritmes koopt u bij uw lokale boekhandel of bij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat gerust een reactie achter. Dat waardeer ik. Ik zal zo snel mogelijk op de vraag of opmerking reageren. Bij voorbaat mijn dank.